♥ Kärlek i kubik ♥

Bonusarna med att skaffa bebis blir bara fler och fler upptäcker jag. Och de begränsas inte bara till Iggly. Jag är vanligtvis rätt duktigt kär i Niklas, men efter det att han blivit pappa så har mina känslor skruvats upp ytterligare en nivå. Inte bara för att han är pappa till vårt barn såklart, utan för hur han är pappa till vårt barn. Han råddar med allt här hemma som är lite jobbigt för mig då jag inte får lyfta tyngre än Iggy, och ser till att vi har världens godaste mat att knapra i oss till frukost, lunch och middag. Men det finaste av allt är såklart hur han är med vår lilla bebis. Känslan i natt när jag knackade Niklas på axeln efter att jag ammat klart och det var dags för ersättning (pappa-matning), var....så jäkla fin. För att uttrycka det lite plumpt. Klockan är mitt i natten, och Iggy gnyr lite eftersom han (trots 50 minuters amning) inte fått i sig tillräckligt med käk. En yrvaken Niklas sätter sig upp i sängen, tufsig i håret och med sömniga ögon. Och så räcker jag över Igster och det där sömniga ansiktsuttrycket byts ut mot ett enda stort leende. Och det är så himla mycket kärlek i sättet han tittar på Iggy att jag måste smygkika på dem ett slag istället för att "ta vara på tiden" och sova. Inser då att jag är nykär i inte bara en, utan två personer. ♥ ♥

7 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jag är så otroligt glad för din skull. Har följt dig sen första avsnittet. Ville också ha kejsarsnitt, men har inte blivit beviljad. Så jag är super nervös - men hoppas det kommer gå bra. Önskar dig all lycka och hoppas på massor av mera underbara och kärleksfulla bilder :)
Mer än 7 år sedan
Åh, så fint det var att läsa. Lycka till er alla!
Mer än 7 år sedan
Åh, så vackert Vanja! Man får tårar när man läser allt du skriver. Du beskriver dig så lycklig nu. :) önskar dig all lycka framöver. Jätte jätte rolig att du fortsätter blogga efter graviditeten. Fortsätt med magvisning det är bara roligt att se.
Mer än 7 år sedan
Sitter här med magen i vädret och gråter en skvätt, så himla fint skrivet. Längtar tills jag får se maken med vår son. Tänk att vi har skapat denna lilla varelse tillsammans, det är helt magiskt fint det.
Mer än 7 år sedan
Så himla fint! Jag och sambon väntar vårt första barn i juli och jag längtar så mycket efter allt det där! Att få se honom med vårt barn och få se den där kärleken... Det måste vara magiskt! Jag kan bara föreställa mig. :)
Mer än 7 år sedan
Känner igen den där känslan. Kärleken tar över. Det är fantastiskt fint att få vara med om. Ditt inlägg fick mig att le igenkännande, för egen del fortfarande detsamma och vi har just fått uppleva det för fjärde gången. Magiskt!
Mer än 7 år sedan
Känner verkligen igen mig i det du beskriver om att du känner dig nykär. Fick vårt första barn för snart 5veckor sedan och kärleken blomstrar. Underbart är vad det är!
Grattis till sonen och hurra för kärleken.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen