Magen slinker in!

Magbilderna efter graviditeten fortsätter! Idag har det gått 8 dagar sen Iggy kom ut, och när jag vaknade i morse och såg magen i duschen så blev jag faktiskt förvånad. Nu har den slunkit in rätt rejält tycker jag!

 

Jag har nog gördeln att tacka för ett par centimetrar, men även Iggys ihärdiga käkande. Att amma hjälper ju också livmodern att dra ihop sig.

 

Tycker att det är så coolt hur kroppen funkar, och att det går såhär pass snabbt att återhämta sig. Är lite impad av hela preggoprylen faktiskt, allt magiskt som kroppen kan göra. Bygga en bebis, kirra mjölk, växa sig jättestor och sen vips bli liten igen. Otroligt coolt. Fick också chansen att inviga min fina Grace-amningsbh i dag. Efter drygt en veckas runtmysande i mjukisunderkläder är det skönt att få sätta på sig nåt lite...raffigare. 

8 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Cecilia: Man kan absolut sova med gördeln. Jag har dock inte gjort det, framförallt för att jag är så satans varm på nätterna, så en tight gördel skulle vara sjukt jobbigt att ha på sig. ;-) Men om man inte har hot flashes nattetid som jag, så kan man absolut ha den även på natten. :-)
Mer än 7 år sedan
Inte för att det hör hit (jo snygga undisar är ju viktigt med!) men kan du inte skriva lite om din klädstil? Love it! Hur tänker du, vad ska man ha i garderoben osv? Och meeer outfitbilder :) Trevlig helg!
Mer än 7 år sedan
Jag skall nog ta och köpa er gördel.
Sover du även med den eller har du den endast på dagtid? :)
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Vill börja med att tacka för en suuper-bra blogg! :)
Jag använder mig av bloglovin och skulle så gärna vilja följa dg där, men bara er gamla adress hittas?! Vet du hur man kan lösa det?
Sen en till undran, hur gjorde ni när ni väl bestämde er för att skaffa barn, hade ni koll på ägglossning på något sätt? Eller körde ni bara på så att säga ;), hur isåfall, varje, varannan eller hur ofta borde man ligga i? Hört så många olika sätt. Klurigt det där! TACK för svar! Kraam
Mer än 7 år sedan
Ja, kroppen är verkligen häftig!
Mer än 7 år sedan
Asså shit pommesfrites! Själv har jag nu en månad kvar till beräknad förlossning... Just nu känns den där pre-preggo kroppen långt borta... Men det ska fan bli så. Du är sjukt fin! Ber till högre makter att min kropp återhämtar sig ens hälften så fort! Du måste ha grymmaste generna i stan. Hur är det ens möjligt att se ut så när man är 35 år o inte tränar? Livet är orättvist ;-) heja dig! Är så himla tacksam för att du är så härligt öppen i din blogg o på instagram! Stor kram på er!
Mer än 7 år sedan
Kroppen är fantastiskt !! 7 dagar sen mina kom ut!
Och nu börjar man bli sig själv! :) otroligt att dom va därinne för en vecka sedan!

Du är så fin! :)

Kram
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja :) jag har en fundering bara vad du har för storlek på dina amningsbh-ar?
Lite svårt och veta när man ska köpa, men ser att vi har ungefär samma kroppsbyggnad.
Med vänlig hälsningar! Ha det!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen