Mitt hemliga vapen!

Min fantastiska medgrundare av GlamMom och bästa bästa partner in crime Malin är förutom att vara Drottningen av Råddning även min personliga hälsocoach. Hon har benkoll på en massa spännande saker som är bra för en, och nu har hon gett mig ett tips på en produkt som ska hjälpa mig att se till att mitt kejsarsnittsärr blir så fint det bara kan: Kolloidalt silver. Det är destillerat vatten med miljarder av mikroskopiska silverpartiklar i. Kallas för "silvervatten". Det är ett mineral som stärker immunförsvaret, och rensar kroppen på bakterier, svampar och virus. Malin gav mig flaskan ovan i present (gölle!), och man kan använda den till allt möjligt för att må bra. Gurgla och sen svälja en liten kopp om man känner att en förkylning är på väg till exempel. Hon menar att det trycker bort sjukdomar på nolltid.

 

Hur ska detta magiska silvervatten hjälpa mig att få ett finfint osynligt ärr då? Jo, man häller över det på flaska, och sprayar snittet ett par gånger per dag. Vattnet är desinficerande och dödar som sagt bakterier och svampar. Har suttit och läst en del om kolloidalt silver i dag och tycker det är en väldigt intressant produkt. Verkar ha varit känd sen länge i hälsokostbranschen, och många dricker en liten mängd dagligen för att hålla sjukdomar borta. Hursom, så testar jag både sprayande och gurglande, så får vi se om det hjälper. 

11 kommentarer

JL 3 år sedan
Hej! Jag är nyfiken på resultatet av ärret, hjälpte silvervattnet?
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Jag har följt din graviditet och jag tycker du verkar vara väldigt modig och stark!
Jag blev så glad när jag tittade in på bloggen idag och såg detta. Jag dricker en tsk kolloidalt silver blandat i vatten varje dag.( Jag har det i pulver form, MSM) Jag har varit mycket sjuk länge och bland annat haft jobbiga värme känslor att brottas med och det försvann tre dagar efter att jag började med detta.
Min mamma har druckit och borstat tänderna med det i flera år och mådde jätte bra av det.
Jag tror verkligen på det här och blir glad när någon annan också valt att pröva det!
Hoppas det läker fint!
p.s jag har läst om folk som ger sina barn lite grann i nappflaska så jag tror inte att det är ett problem att använda när du ammar. Det stärker ju immunförsvaret! :)
Mer än 7 år sedan
Hej och stort grattis till er son! :) Jag undrar om man kan få en liten lägenhetsvisning från ert hem, det verkar så himla mysigt och jag gillar verkligen det jag sett. Du är en riktig inspiration både när det kommer till stil och mammaroll och jag hoppas jag kan vara lika snygg, glad och kunnig när det blir min tur någon gång i framtiden. :) Ta hand om er!
Mer än 7 år sedan
Testa även salvan cicatrix för "finare ärr"! Samt tejpa länge såklart! Minst ett halvår så inte ärret breddar sig!
Mer än 7 år sedan
Anne: "Varför ska alltid hälsokostpreparaten vara så utsatta och granskade? " Jag tycker vi ska vara evigt tacksamma för att hälsokostpreparat är "utsatta och granskade"!
Mer än 7 år sedan
Hej igen! Hoppas att jag inte skrämde dig om den blå mannen :) Han överdoserade som sagt k.s med råge!! Inget är nyttigt om man överdoserar det.
Kram
Mer än 7 år sedan
Heja! Ks är en mkt bra produkt som jag använder vid behov. Självklart ska historien om den blå mannen dras upp även här. Han drack ett superstarkt egentillverkad silvervatten där han dessutom blandade i salt. Han drack många liter av denna blandning under väldigt många år. Varför ska alltid hälsokostpreparaten vara så utsatta och granskade? Önskar människor öppnade sina ögon och funderade på vad de stoppar i munnen i form av receptfria läkemedel och halvfabrikat. Som sagt, heja Vanja!
Ps du bör använda en mörk sprayflaska
Mer än 7 år sedan
Har också kolloidalt silver hemma att använda vid husbehov. Det användes förr innan antibiotikan uppfanns. Men det känner du nog till. Minns när jag såg ett avsnitt av Oprah Winfrey om The Blue Man. Han drack mängder av det och hade det även på bl.a. ansiktet. Det har gjort honom blå! Så ett gott råd, använd det med måtta :-) Han är en skön gubbe att lyssna på så här är en länk till avsnittet: www.youtube.com/watch?v=Md2vqARiMJs
Ha det gott!<3‎
Mer än 7 år sedan
Jag skulle nog inte dricka det där så länge jag ammade
Mer än 7 år sedan
Hallå!
I mitt yrke som sjuksköterska brukar jag tipsa mina ihoptejpade patienter att fortsätta tejpa sina ärr i en mindre evighet (flera månader). Då får man smala, fina och tunna är! (Tror jag - patienterna kommer inte direkt tillbaks och visar efter ett halvår..)
Mer än 7 år sedan
Kanske du redan vet om det men tänk på att fet finns studier som visar på att användandet av silver ökar risken för antibiotikaresistens. Läs detta innan du använder silver http://www.slv.se/sv/grupp3/Nyheter-och-press/Bilagor-till-nyheter/Angaende-eventuella-risker-med-kolloidalt-silver-i-kosttillskott/

Tack för en bra blogg :-)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen