Momtrepreneur!

För ett tag sen gjorde jag en intervju med onlinemagasinet Blogozine om hur det är att ha eget företag, hur jag ser på entreprenörskap och hur jag tänkt få ihop det med att bli mamma med mera. Läs artikeln här om du är nyfiken. Slås av hur fräsch jag ser ut på bilden ovan. Ni som följer mig på Instagram (ni hittar mig på @vanja_vfv) vet att det inte är riiiiiiktigt sådär som jag känner mig för tillfället, ha ha ha...

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Grattis till eran lilla! Jag fick en liten tjej den 18 Jan och jag måste också ge henne lite ersättning efter amning så hon ska gå upp i vikt. Jag har matat med sked innan men nu köpte jag den flaskan som ni har. Problemet är att hon vägrar att ta den, hon börjar bara skrika. Tog Iggy den direkt eller har ni några tips på hur jag ska göra?
Mer än 7 år sedan
Hej vanja!
Grattis till världens finaste lilla Iggy!
Jag funderar lite på vad du använder för eyeliner? Jag letar och letar men hittar ingen som blir så snygg som din! Handlar ju säkerligen även om teknik ;)
Har också sett att du har en väldigt fin röd nyans på läpparna på några kort. Vad är det för något?
Tack på förhand! You rule! Kram
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja,

Grattis till "your little moon" :) Jag och min pojkvän har faktiskt följt hela din och Niklas graviditetsresa. Det blir lite extra roligt eftersom min pojkvän inte talar svenska ( vi bor inte i Sverige ) men han är väldigt intresserad att se hur det svenska samhället fungerar och hur det är att skaffa barn i Sverige. Härligt att se par som utstrålar så mycket kärlek och positiva känslor.

Sedan tänkte jag även fråga om du skulle vilja berätta lite om din bakgrund/uppväxt/karriär (till där du är idag) ? Du verkar vara väldigt kreativ :) Jag har sedan länge velat att starta ett eget företag och det hade varit intressant att få lite tips...

Big Hugs From Luxembourg
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen