Nytt avsnitt ute!

Denna härliga Alla Hjärtans Dag bjussar jag på ett nytt avsnitt av "Gravid vecka för vecka", passande nog med det oerhört romantiska temat "Vanja visar upp kejsarsnittsärret"!. Jag plockade ju bort bandaget över snittet för ett tag sedan, och i veckans program får ni följa med när jag med nervösa fingrar upptäcker vad som finns bakom kirurgtejpen. Det kommer såklart fler bilder på hur snittet läker, än så länge finns inte så mycket att visa dock. Tejpstripsen sitter kvar (trots idogt duschande), så förutom att svullnaden gått ner rejält så är det inte så stor skillnad sen jag tog av bandaget. Men uppdateringar kommer, lovar! 

 

Det här är det näst sista avsnittet tror jag för min del i serien. Men jag kommer fortsätta videoblogga och lägga upp material på min egen kanal, så prenumerera gärna på den, så att vi kan fortsätta hänga tillsammans här i cyberspace. Så mysigt ju! Min egen YouTube-kanal hittas här!

5 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hej! Åh så kul att få se och du är så himla vacker! Grattis ännu en gång till söta Iggy. Vill bara ge dig några tips, tänk på att knäppa upp jackan hela vägen nu när det är så kallt ute, det är jättelätt för småbarn att få nackspärr av kyla. Ett tips är att använda en sådan halsduk som man trär över huvudet finns på H&M :) likaså med en mössa som täcker öronen då dom är känsliga för öroninflammation.

Kramis
Mer än 6 år sedan
Vanja! Om du bara visste vilken räddande ängel du är! Jag är gravid i vecka 25 med värsta förlossningsskräcken. Är helt inne på kejsarsnitt men går samtidigt igenom alla tankar, fårhagor och prestationsångest som du pratat om tidigare i programmet. Jag vet ärligt talat inte hur jag hade klarat detta utan dig! Tack för att du delar med dig utan filter!!!
Mer än 6 år sedan
Du verkar vara en sååå himla gullig och snälla person! Man blir så himla glad av dina videos och det ska bli kul att få fortsätta följa er! Dina vänner måste vara lyckligt lottade som har en sådan vän som du verkar vara, genomsnäll och go :)
Ni är en så söt familj ihop du, Nicklas och Iggy!
Kramar!
Mer än 6 år sedan
Amanda: Oj, det är en rackarns massa kläder, är det något särskilt plagg du spanat in? Svarta jackan är från Carin Wester, gråa pjucksen från en loppis i New York, gröna väskan från Marc by Marc Jacobs. På klippen inomhus har jag leopardbyxor från GlamMom.se (slutsålda), snakeskinleggings från GlamMom.se (också slutsålda) och en tshirt från Maison Scotch. Hojta om det var något annat plagg du undrade över så svarar jag. Vad glad jag blir att du frågar! :-) Kram
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja :) Skulle gärna vilja veta vart du köpt dina kläder du har i detta avsnitt? Snyggt! Ha en fin dag
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen