Nytt avsnitt ute!

Nu finns ett nytt avsnitt ute av "Gravid vecka för vecka"! Vi filmade när vi var på BB, så den här gången bjussar vi på en av Igglys första amningar, på hur min mage såg ut två dagar efter snittet och ett klipp från lägenheten när vi varit hemma i ett dygn.

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Emma: Det kommer två program till tror jag. Efter det kommer jag fortsätta på min egen kanal som du hittar här:

http://www.youtube.com/channel/UCnlpdvILq1zIIZm86hNOO7g

Prenumerera gärna, så kan vi fortsätta hänga i cyberspace! ;-) Lördagskram!
Mer än 7 år sedan
Är detta ditt sista gravid vecka för vecka program? Kommer du börja filma själv sen?
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Du är en sådan inspirerande och rolig tjej, gattis till söta Iggy! Jag har slaviskt börjat följa din blogg och har kollat på alla klippen på youtube. Det känns så skönt att få höra och se om ditt förhållande till kejsarsnitt. Jag har inga barn ännu men har gjort en abort som skrämt mig för att föda barn då den var väldigt smärtsam. Efter att få ha följt din resa känns allt mycket bättre och jag känner mig mer lugn :) Jag måste bara visa dig en sån fin sak du kan göra för Iggy, jag vill inte göra reklam för jag är inte involverad i saken alls, men jag tycker bara att det är så fint och kommer själv vilja ha en sån när jag fått barn: http://www.personligfodelsetavla.se/. Ha det toppen och lycka till med mamma-skapet! kram emelie
Mer än 7 år sedan
Hej, jag har följt din och Niklas resa på youtube. Jag är inte gravid själv men jag tycker just ni var så härliga att titta på, ni hade sån kemi och Iggy är ju såååå söt!

Nu till min fråga. Jag såg erat avsnitt nu igen när ni skulle ta reda på könet, då sa du att ni hade ett namn om de var en tjej men inte om det var en kille. Vad var det för tjejnamn och hur kom ni på namnet Iggy sedan?

Han är supersöt och ni är världens finaste familj, jag hoppas du fortsätter videoblogga och visa magen och sånt, så man får se hur det går med iggy och med dig och sånt.
Du har dessutom inspirerat mig, både klädmässigt och åsiktsmässigt, jag känner lite att när det väl är dags för mig så kommer jag nog också vilja ha ett planerat kejsarsnitt.

Kram på dig!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen