Premiärdags!

I dag är det premiärdags, nu ligger nämligen den första vloggen uppe på min alldeles egna kanal, jippie för det! I det här klippet kikar vi på hur det går för kejsarsnittsärret att läka (varning för fiffi-chock!), och så berättar jag om vilka fler videos som kommer dyka upp på kanalen nu i veckan. Jag är så otroligt glad att det är så många som hängt med mig till mitt nya YouTube-hem, för er som vill prenumerera på min kanal så hittas den här!

12 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag undrar hur du gör dina lockar? Du är så himla fin i håret.
Mer än 6 år sedan
Så himla kul att du fortsätter videoblogga!!!
Mer än 6 år sedan
Hej min mamma och syster har också gjort kejsarsnitt. Det syns ingenting alls!! Så ditt ärr är nog också HELT borta efter ett halvår/ett år ungefär!
Mer än 6 år sedan
Therese: Jag kommer posta min förlossningsberätelse denna vecka, där kommer jag skriva i detalj precis hur jag upplevde kejsarsnittet. :-) Och vad gäller att ha ont efteråt, så måste jag säga att allt har varit väldigt smärtfritt. Visst ömmar det lite precis över ärret om man trycker på det, men det är allt. Har knappt haft ont alls efteråt, men vet att det finns de som har ont länge. Så jag kan ju bara utgå ifrån hur det varit för just mig. Men min kejsarsnittsupplevelse har varit 10 av 10, helt fantastiskt bra. :-)
Mer än 6 år sedan
Åh, så underbar du verkar vara!!
Mer än 6 år sedan
Hej! Jag har nyss börjat följa dig, och känner mycket igen mig i det du säger angående förlossningar. Jag personligen är livrädd och har varit fram tills nu beredd att adoptera för jag är så rädd för en normal förlossning. Innan jag började följa dig hade jag ingen tanke på planerat kejsarsnitt, men vet nu att det är den vägen jag vill gå när jag väl blir gravid. Men gör det ont under operationen? Du verkar ju dessutom vara väldigt pigg, men jag har hört att det ska göra fruktansvärt ont efter operationen? Hur upplevde du smärtan både under och efter operationen? :)
Mer än 6 år sedan
Stina: Å vad kul med så stora barn! Längtar tills Iggy blir lite större, så att man får lära känna honom och se vad han är för en liten person. :-) Vad kul att du gillar leopardbraxerna! De är grymma! Tyvärr är de megasuperduperslutsålda, och vi kan inte få tag på fler. :-( Men vi letar efter liknande, och det kommer vi hitta. :-) De funkar kalas att ha även när man inte är preggo, jag har ju mina nu, och köpte dem faktiskt tom innan jag blev gravid, för att de var så fina. Håll utkik i webbshoppen! :-)

Dee: Ha ha, det kanske är för att bilden är lite suddig som du inte ser det (tur det kanske)... ;-) Men det är där. Syns inte så mycket eftersom de som sagt rakade bort den översta biten vid operationen, så nu håller det liksom på att växa ut igen. Jag kommer låta det växa ut, och sen fortsätta sköta fiffis frisyr som jag alltid gjort, en kombo av rakhyvel och epilator. Det kommer nog funka finfint. :-)
Mer än 6 år sedan
Ser ju jättefint ut :) men undrar bara vart ditt fiffihår tagit vägen? Ser ju hur lent och fint ut som helst. Kan man raka över ärret? Du nämnde att de rakade innan operation.. Ska man kanske vaxa innan så man slipper hålla på med rakhyvlar sen? Tack för rolig blogg och videos :)
Mer än 6 år sedan
Hej!
Har precis börjat följa dej på blogg och insta efter att jag hittat gravid vecka för vecka på you tube. Är varken gravid eller ska bli, mina barn börjar bli stora, 6 och 13 år men slutar aldrig att fasineras av gravideteter och bebisar och du är ju bara för fräsig. Jag har verkligen blivit inspirerad av dej och din sköna stil, och leo byxorna som du har är ju bara att dö för, så nu till min fråga, kommer ni få in några sådana liknade byxor (ni skriver ju att kläderna funkar på även ogravida.) Kram och tack för en härlig blogg
Mer än 6 år sedan
Det är så himla underbart med dina videosar, man blir galet glad av dem och sprider lycka,värme och energi. Helt underbart!!!!! Och tack för vi får följa dig :)
Mer än 6 år sedan
Jätte jätte fint, bättre än vad jag trodde snittet skulle se ut :)
Ser fram emot de andra videorna!!

Mer än 6 år sedan
Ingen fara för någon fiffi chock enligt mej och ärret såg jättefint ut :) ska bli jättekul att fortsätta följa er :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen