Sista avsnittet!

Nu har det allra sista avsnittet för min del i "Gravid vecka för vecka" kommit ut. Ni får en uppdatering på snittärrs-fronten, gröt-gate bemöts (eller kanske inte) och jag och Niklas pratar lite om hur vi tycker att de första veckorna med bebis har varit. Det vore superkul om ni ville fortsätta följa med vår lilla familj i cyberspace, så gå gärna in och prenumerera på min egen YouTube-kanal som hittas här! Jag kommer fortsätta videoblogga där ungefär en gång i veckan, och jag jobbar också på ett lååååångt blogginlägg som beskriver vår förlossning i detalj, i det kommer det ingå videos som jag och Niklas filmade själva inne på operationssalen, och som vi kommer lägga upp på den egna kanalen. Och jag kommer såklart också lägga upp alla kommande videos även här i bloggen.

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Först... Grattis till lille söta Iggy! :)
Sen... Hårfrågor!
Du är alltid så snygg i håret! Om jag var hälften så snygg i håret som du är så skulle jag vara nöjd!
Vad gör du, hur gör du och hur lång tid tar det?
Vad har du för hårkvalitet?
Är det tunt eller tjockt?
Rakt, vågigt, lockigt?
Slätt eller frizzigt?
Kallas din frisyr något särskilt? Jag har själv haft liknande (kortare bak och långt fram) och är sugen på den igen, men behöver bildgoogle:a.
Tacksam för svar! // Extremt hårfrustrerad 2-barnsmamma.
Mer än 6 år sedan
Kommer såklart att fortsätta följa dig :)
Hoppas hoppas att din förlossningsberättelse och video kommer upp innan jag själv skall snittas (2,5 vecka snart)
Vore så härligt att få läsa innan, jag själv är supernervös, men känner mig lite lugnare av att du har upplevt det så bra.
Du hjälper mig mycket! Tack!
Mer än 6 år sedan
Tack för stor inspiration till snygga mamma(och preggo) outfits och din positivitet som smittar av sig! Går alltid in på din blogg när jag ammar lilltösen och blir så glad när du lagt upp nåt nytt :) Harköpt ett par snygga amnings BHar från glammom och blev SÅ nöjd! Föga förvånande när det låg en HANDSKRIVEN lapp i paketet! Fick man som kund att känna sig speciell faktiskt :) Kram!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen