Tack!

...fina fina fantastiska ni för all kärlek och förståelse! Jag är helt överväldigad av all respons, men framförallt är jag lättad. För ni har förstått vem jag är och vad jag står för, och det känns så himla himla bra. Visste väl det, det är smarta girlies som läser den här bloggen, det vet jag ju sen tidigare! Jag släpper det här grötiga kriget nu och traskar vidare. Dock med fågelsång i bröstet och extra fjädring i stegen på grund av allt fint ni öst över mig. Tack tack och åter TACK. Love you! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hej Vanja! Jag har följt dig i "gravid vecka för vecka" och tycker att du är en sån toppenförebild. Jag är gravid med mitt första barn och när vi precis hade plussat så kände jag direkt att jag inte ville föda vaginalt. Jag har varit otroligt rädd för att erkänna det för mig själv, och jag har försökt att intala mig och tänka positivt inför den kommande förlossningen att jag minsann klarar det, men icke, det går inte att lura denna skräck som jag faktiskt känner inför en vaginal förlossning. Jag har varit rädd för vad min barnmorska skulle säga men idag tog jag modet och berättade.
Jag bröt ihop och sa som det var. Hon mötte mig precis som jag hade velat och bara kunnat drömma om. Hon sa att även om jag ska förlösas via snitt eller genom vaginalt, så ska JAG känna mig bekväm i det. Det var en sån otrolig lättnad. Hon skulle skicka en remiss till auroramottagningen och även skriva att jag önskade att dom kontaktade mig så fort som möjligt. Förhoppningsvis får jag det jag vill ha, ett kejsarsnitt. Med den här uppsatsen vill jag tacka dig från djupet av mitt hjärta. Du har gett mig krafter till att stå upp för vad JAG vill, och faktiskt känna mig bekväm i tanken på att vilja ha ett kejsarsnitt. Du verkar vara en alldeles underbar person. Stort tack och en stor kram.
Mer än 6 år sedan
Jag vet inte hur mycke tid du har och om du läser andras bliggar, som du följer.
Du ligger iaf på min favoritlista då du är en cool och rolig tjej/mamma. Tänkte bara att du kanske letar efter en blogg att följa, och att min är den du fastnar för? :) du behöver.inte alls kika in om du inte vill - detta är inte spam eller ett försök att få flera läsare. Utan jag ville bara tipsa om min blogg, om du letar efter en att följa :)

Här är ett exempel på ett inlägg:
http://lillahell.blogg.se/2014/february/ladda-batterierna.html

Ha de bra ! :)
Mer än 6 år sedan
Du skriver så himla bra! & så verkar du trevlig & cool! Alltså på fullaste allvar Agnes...att du orkar!!? Du borde släppa det här! Du vill misstolka känns det som! Vanja gör helt rätt i att ignorera och inte besvara dina förklaringar.
Till dig Vanja! Finaste babyn ( förutom vår då ) Lycka till med allt!
Kram
Mer än 6 år sedan
Släpp det Agnes. För din egen skull.
Mer än 6 år sedan
Phuuu, äntligen lite livstecken, var orolig över att du tappat lusten med skrivandet efter omständigheterna. Men som sagt, strunt i det och fortsätt som du gör!!! :)
Mer än 6 år sedan
Vanja, du är en toppentjej som förtjänar allt gott. Känner dig inte utanför insta/bloggen/kund hos glammom, men gillar dig och dina texter skarpt!
Glad att du är glad. Det är så det ska vara.
Mer än 6 år sedan
Vanja. Det verkar som om du vill tolka mig fel? Jag förstår verkligen inte hur mitt inlägg fick dig och dina följare så arga. Allt jag skrev var att du skulle sluta nojja, tänka på vad det sänder ut för signaler och att du skulle fortsätta njuta. Sedan blev typ alla utom några som fattade min tanke skitarga och började vad jag anser kalla mig för vidriga saker. Som du verkar tycka är ok? Så länge du får fram det du vill och att alla ska tycka bra om dig. Det kanske är så att du vill tolka det fel? Att du inte ser det från en annan vinkel? Jag har dessutom svarat flertal ggr på din Insta utan att du verkar ta åt dig eller återkoppla. Ska jag inte få tolka in din bild som jag gjorde? Eller ska jag alltid i fortsättningen tänka- ja just det Vanja skriver ju med glimten i ögat så texten ska man inte läsa in så allvarligt. Sluta gör dig till offer! Och sluta få mig att framstå som elak. Jag läste inte din text som ironisk. Men ska tydligen göra det i fortsättningen. Lycka till med Iggy och jag hoppas verkligen du slutar älta detta nu. Det var skönt att några andra tolkade det fel också. Men vi är väl bara helt dumma i huvudet och elaka enligt dig? Nu vänder vi blad tycker jag.
Mer än 6 år sedan
Bästa bästa Vanja!! Himla bra är du! En riktig förebild! Tack för all fågelsång du ger oss i bröstet med all positivitet här och på insta! Super kul att följa dig!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen