Bloggkortis från sjukhuset

En liten uppdatering: vi blir kvar en extra natt på sjukhuset eftersom Iggy inte riktigt tjockar på sig som han ska. Min mjölk räcker inte riktigt, och förmodligen har den inte riktigt runnit till än. Vid kejsarsnitt är det vanligare att det tar några extra dagar innan Slitz-bysten anländer, så nu har vi precis fått lära oss hur man efter amningen matar lite extra med ersättning.

 

Vi kämpade på riktigt hårt i dag med amningen så att vi skulle kunna imponera på barnmorskorna med en finfin vikt i eftermiddags, men vi behöver lite hjälp på traven. Igster mår i alla fall som en liten prins, just nu ligger han och gossar på pappas bröst. Mer om förlossningen osv kommer senare, nu ska vi mysa vidare här på BB. Kram på er, och TACK för all kärlek vi får! Igster hälsar och tackar! ♥

5 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Låter härligt och du ser väldigt pigg ut :) var kommer filten från?
Mer än 6 år sedan
Hej!
Stort grattis till er lilla familj. Har följt er på youtube, det har vart jätteskoj att följa er där då jag själv är gravid.
I ett av programmen när du visar upp mammakläder så har du en rosa tröja på dig och ett par baggyjeans. Finns den outfiten kvar att köpa?
Hälsningar Marie
Mer än 6 år sedan
Grattis! :)
Mer än 6 år sedan
Åh kollade på videon förut och blev helt varm i kroppen:). Att få sin lilla bevis är en otrolig känsla!! Stort grattis!!
Mer än 6 år sedan
Grattis till er! :D
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen