Dagen då Igster började bakas

Niklas gick igenom sin telefon i går, för att radera onödigheter så att vi har så mycket utrymme som möjligt för Iggyrelaterade bilder och videor. Då hittade han denna brusiga filmsnutt. Det är en usel film såklart, togs egentligen bara för att testa Vine. Helt värdelös på alla sätt och vis. Om det inte vore för att vi lyckades ta den PRECIS samma dag som Igster hade börjat bakas. Utan att bli för intim (eller what the hell, alla som läser den här bloggen vet väl iofs att man måste ligga för att styra upp en bebis) kan jag säga att vi hade haft en himla mysig morgon, och sen cyklat ner till Årstaviken för ett spontanbad. Det var en supervarm dag, så till och med en badkruka som jag (som tycker det är KALLTSOMSATAN att doppa sig om vattnet inte befinner sig i typ Costa Rica eller på Bali) var tvungen att hoppa i spat. Det är så sjukt att sitta här och titta på de där brusiga bilderna så många månader senare, och ha två dagar kvar tills bebisen som skapades just den dagen ska komma ut och hälsa på oss. 

 

På tal om att det är två dagar kvar tills dess att Iggy kommer - vi fick preciiiis reda på att filmteamet från "Gravid vecka för vecka" fått tillstånd att filma kejsarsnittet. Så ni får följa med heeeeela vägen in i mål. :-)

5 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Åh vad spännande! Är så himla sugen på kommande uppdatering på youtube och här på bloggen! Herregud, om jag är så excited kan jag ju tänka hur ni har det nu dagarna innan! Ha det så asbra, det kommer gå hur bra som helst!
/ Ingrid
Mer än 6 år sedan
Underbart! :)
All lycka till er imorgon!

Kram
Mer än 6 år sedan
Helt underbart av dig att dela med dig av hela er resa. Att vi dessutom får se delar av kejsarsnittet gör ju en typ tårögd! All lycka till er !
Mer än 6 år sedan
Åh, mysigt :)
Jag vet exakt när vår son blev till också, vi hade besök av mina svärföräldrar och fick fixa lite mys i hemlighet. Blev bara en gång den veckan men det tog sig ändå. Är så mysigt att tänka tillbaka på det tillfället. I april får vi träffa honom, den lilla, lilla människa som blev till den dagen :)
Mer än 6 år sedan
Åh vad kul att dom har fått tillstånd! och underbara du och niklas som delar det med oss läsare!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen