Dagens Preggo!

Dagens Preggo!

Preggojeans / GlamMom
(Superfin modell utan magmudd som kommer upp i shoppen i vår, det är samma jeans jag hade på den här bilden som det var några som undrade över)
Preggotisha / GlamMom
Som också går att amma i utan att det syns, kommer bli min bästis när Igster landat! Obs, den är liten i strl, jag är en S i vanliga fall men väljer M i den här modellen.
Kavaj / Köpt i Japan
Ingen aning om vad märket heter eftersom allt (tvättråd etc) står på...japanska. He he.
Pjucks / Whyred
(Reafynden, minns ni?) Kan varmt rekommendera dem, gravid eller ej! Har lästat ut dem (preggofossingarna vill INTE behöva "jobba in" skor kan jag tala om, så det blir gräddfil med lästning omedelbart). Så nu är de lika sköna som de är snygga!
Mage / Vecka38
Humör / Satans kaffesugen
Om 5 min knatar jag till 6/5/4 och styr en latte! Är så sjukt nöjd med att jag har en kaffenörd till kille som lärt mig allt om hur en riktigt bra kaffe ska göras. Så jag smiter in i butiken varje eftermiddag, leker barista och gör min egen latte eller cappuccino, så att den blir PRECIS som jag vill ha den. Lyxpyx!

10 kommentarer

maggördel efter graviditet 2 år sedan
så bra! Jag gillar din artikel! Tack din bra artikel. Jag har bara en vän som behöver den här informationen, jag har redan delat den med henne, tack.
Mer än 7 år sedan
Camilla: Tshirten går absolut att köpa, klicka in dig på Gravidkläder/Toppar och tröjor så hittar du den. Märket heter Dote, och färgen jag har är Charcoal Grey. Finns här: http://glammom.se/gravidklader/toppar-trojor/dote-classic-tee-gravid-amningstshirt-charcoal-grey/ Bästa köpet, min favvotisha! :-)

Ang jeansen - bor du i Stockholm? I så fall kan vi eventuellt lösa det (vi kommer få hem några stycken inom två veckor som vi ska plåta för vår webbshopp), men de kommer inte hinna komma upp i webbshoppen förrän i mars tror jag. Vilken storlek är det du är på jakt efter (de är normala i storleken)? Jag tog samma som jag har i mina vanliga jeans. :-)

Mer än 7 år sedan
Hej

Går det inte att köpa t Shirten längre?

Mvh
Camilla
Mer än 7 år sedan
Hej

Vill gärna köpa jeansen. Går det att lösa redan nu?:)

Med vänlig hälsning,
Camilla
Mer än 7 år sedan
Jessica: Den finns i butiken! :-) I två färger. Finns också lika smarta amningslinnen från samma märke, i två färger. Välkommen förbi vår söta lilla butik! :-)
Mer än 7 år sedan
Tack så hemskt mycket för svaret! Finns t-shirten i er butik? Ska till Stockholm i helgen och tänkte isf passa på att gå dit, annars får jag köpa den online.
Mer än 7 år sedan
Jessica: Den är liksom en blandning av grå och lila. Varmt grå med dragning åt lila, eller svagt lila med dragning åt grått... Inte så lätt färg att beskriva, men den är superfin och smickrande på alla hudtyper. Bästa köpet! :-)
Mer än 7 år sedan
Hej, är t-shirten grå eller plommonfärgad? Har ni den i flera färger? Den ser jättefin ut!
Mer än 7 år sedan
Rebecca: Ja, det tror jag blir superbra! Kör på en L! Skulle det vara fel storlek så är det bara att skicka tillbaka den, så bjussar vi på frakten när vi skickar bytet. Kan vara bra att veta. :-) BÄSTA tishan!
Mer än 7 år sedan
Hej, jag har tänkt att beställa en preggotisha. Jag är 174 och väger 62 kilo utan magen. BF 9 februari. Ska jag ta en L trorr du?!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen