FRÅGESTUND!

Har märkt att det dyker upp frågor titt som tätt såväl här som på min Instagram, så jag tänkte att vi kör en riktig rackarns bloggklassiker - frågestund! Har fått in undringar som rör alltifrån kejsarsnitt till om jag är nöjd med mitt val av epilator, så jag tänker att det är väl lika bra att samla ihop ett gäng frågetecken och...tja, räta ut dem. Så - om ni fnurlar på något (vadsomhelst! T ex vad sjutton jag gjorde utklädd till wonderwoman på en parkeringsplats i Lissabon, åkandes kundvagn) så är det bara att ställa frågan här i bloggen eller på min Instagram (ni hittar mig på @vanja_vfv), så gör jag en finfin sammanställning som publiceras här på söndag! Så fråga på nu, annars blir det här tidernas pinsammaste frågestundsinlägg.

19 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jag har fattat det som att du mått ganska bra under graviditeten så det kan ju vara svårt för dig att spekulera i det här egentligen.. MEN hur ser du på attityden kring dåligt mående under graviditeten? Jag vet inte hur många gånger jag hört "att vara gravid är ingen sjukdom, ryck upp dig".

Visserligen är det inte någon sjukdom men vissa har det jobbigare än andra och de kommentarerna kan vara så extremt kränkande tycker jag. Som att man inte har rätt att må dålig och känna sig sjuk.
Mer än 7 år sedan
Va använder du för smink? Du är alltid så snygg!
Mer än 7 år sedan
Hej fina!
Jag har precis fått ett planerat snitt efter många turer! Vill tacka dig för att du delat med dig så mycket om dina tankar och känslor kring detta! Utan dina ord hade jag nog inte vågat stå på mig då alla jag mött inom sjukvården motarbetat detta även fast jag har en bebis som "ligger fel".. Så tusen tack, det är så bra och viktigt att detta tas upp, vi blir inga sämre mammor för att vi inte går igenom en vaginal förlossning!! <3

Så till min fråga, kommer du använda gördel efter ditt ks?

Stor kram och lycka till!
Mer än 7 år sedan
Tack för en trevlig blogg och ett trevligt program. :)
Jag är på jakt efter en amningsbehå som man kan sova i, vilket jag har förstått att man bör ha. Har letat, köpt hem och provat men tycker alla är obekväma och skaver någonstans. Jag undrar om du har du någon att rekommendera?
Hade fint!
Mer än 7 år sedan
Du är så galet söt och fin! Här kommer en tråkig standardbloggfråga: hur lång är du och hur mycket har du gått upp under din graviditet! Återigen: du är snyggaste preggot ever! Sjukt vad du strålar vackra människa!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja, kommer din pappan stanna hemma med Iggy någon fast dag i veckan eller tänker ni båda jobba 100%?
Mer än 7 år sedan
Vad händer om Iggy vill komma ut innan ert planerade kejsarsnitt? Försöker de "hålla kvar honom" eller blir det akut kejsarsnitt?
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja,

du är en sån härlig person, alltid glad och sprudlande!
jag frågar alltid hur folk mötte sin partner, om du vill får du gärna dela med dig av det!
Kram från Paris
Mer än 7 år sedan
Hur kom det sig att du bestämde dig att vara med i programmet gravid vecka för vecka?
Hur friade NIcklas till dig?
Kommer ni filma i operationsrummet vid förlossningen ?
Kommer man kunna följa dig efter förlossningen, fortsätter programmet? Fortsätter du blogga?
Vilka bra egenskaper vill du att Iggy ska få från dig och NIcklas? Om du får önska :)
SKulle du vilja få barn ungt?
Vad har du för utbildning? Vad har du jobbat tidigare.?
Mer än 7 år sedan
Hej! Följer dig och de andra tjejerna i Gravid Vecka för Vecka, jättekul trots att jag inte själv är gravid. =) Jag undrar hur länge det dröjde från det att ni bestämt er för att skaffa barn tills att du blev gravid? Och hur kände du att du var det? Har för mig att du sagt i ngt avsnitt att ni visste om det typ så fort du blev gravid =) Lycka till med sista delen av graviditeten och tack för att vi får följa dig! Kram
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Har inte läst din blogg så länge, men älskar den redan och jag hoppas du kommer fortsätta med bloggandet. Jag undrar vad du tycker om att göra på din fritid? Jag såg en musikvideo med dig som var några år gammal, håller du fortfarande på med musik? Tack för att jag får följa dig på din blogg, tycker du verkar vara en fantastisk tjej!
Stor kram från Caroline
Mer än 7 år sedan
Hej hej!
Vad jobbar din sambo med?
Mer än 7 år sedan
Hej! Och tack för att du låter oss följa dig och er resa både här och där! Jag undrar hur du tänker kring kost och motion både nu under graviditeten och senare under amningen. Bara lite generellt så där. :)
Mer än 7 år sedan
Relativt ny här på din blogg och jag fastna direkt :) Du verkar helt galet go :) Måste i varje fall fråga då vad du använder för epilator? Vad använder du för smink? Video där man får se hur du gör dina tokfina lockad i håret? Kramar
Mer än 7 år sedan
Hur fixar du ditt hår? Det är så fint! <3
Mer än 7 år sedan
Hej! Älskar att följa dig i gravid vecka för vecka! Har snöat in mig riktigt ordentligt, haha! Men nu till frågan, eller frågorna, Hur länge har du och Niklas vart tillsammans? Och är ni förlovade/gifa? Hur länge har ni vart de? Samt bröllopstankar du har, hur ska de va, vad tycker du?
Kram!
Mer än 7 år sedan
Hej!

Tänkte bara fråga om "Iggy" bara är ett arbetsnamn eller om ni redan nu bestämt att pojken ska heta det?

Stor kram!

Mer än 7 år sedan
Vill du ha flera barn?
Mer än 7 år sedan
Tycker du är superskön och generös som delar med dig av graviditet och allt vad det innebär. Det är kul att läsa, och gravid vecka för vecka på youtube lika så.

Tänkte bara fråga, vilken är den största anledningen till att du vill göra snitt? Jag är själv livrädd för smärta och vet inte riktigt hur jag ska klara av en förlossning, samtidigt som jag väldigt gärna vill skaffa barn. Typ nu :) Jag tänker också, ett snitt lär väl vara bra smärtsamt det med?

Hur kom det sig att du blev VD för Glam mom? Verkar riktigt kul!

Kram

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen