(Går)dagens Preggo!

Här kommer en Dagens preggo, fast från i går! Då vaggades det runt på stan, letandes fynd. Hittade dessvärre inga, men hade rackars trevligt ändå. Jag och Niklas snaskade mest i oss en massa mat hela dagen. En riktigt god megafrulle slank ner på Muggen (smörgås, smoothie, gröt, ägg och latte, nu jäklar ska väl Igster hålla sig kvar på sin finfina uppåtkurva!), juice på Juiceverket och sen en riktig kalasmiddag hemma. Åsså lite saltlakrits på det såklart. Hann dessutom med en film, som var riktigt bra. Kan absolut rekommendera den: About Time. Feelgoodfilm, utan att vara för lättviktig. 


Gravidjeans GlamMom.se (sjukt sköna, lever typ i dem nu...)
Tisha / Lindex
Hoodie / H&M herr
Jacka / H&M (extremt mkt o-herr)
Halsduk / minns inte märket
Mössa / Stadsmissionen
Väska / Marc by Marc Jacobs
Pjucks / H&M (var tydligen en vandrande H&M-reklam i går)
Trappa / Sturegallerian
Mage / Vecka 37

 

Niklas tyckte dock att jag ska posta "mindre pose-iga" Dagens Preggo-bilder. Så han tog en till. Mer "spontan". Då blir det såhär! #mittiettsteg #mittiettfniss

4 kommentarer

Simaslim 2 år sedan
så bra! Jag gillar din artikel! Tack din bra artikel. Jag har bara en vän som behöver den här informationen, jag har redan delat den med henne, tack.
Mer än 7 år sedan
Åh vilken mysig blogg! Hit kommer jag komma ofta, är några år kvar tills det är dags för mig att börja handla mammakläder men jag längtar! Fel stad, dock. Vi Göteborgare vill också ha en butik hos oss på framsidan, hihi. Ha det bäst och ta hand om dig och bebis! Kram!
Hanne
Mer än 7 år sedan
Bästa Vanja!
Njut av sista veckorna med magen, 5 v har gått sen min lilla knodd kom ut och jag kan sakna den där kulan som man vant sig vid! Men det är såklart helt fantastiskt att han är ute i världen, så himla fascinerande och jag blir så lycklig att jag gråter när jag tänker på att han faktiskt är här nu! Lycka till med allt så ses vi kanske på söders gator, för många timmars promenader blir det!
-Anna
Mer än 7 år sedan
Måste bara säga att du är så SöT!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen