Hur länge försökte ni?

...tills dess att stickan plussade och ni blev gravida? Fick denna fråga från en tjej därute, och tänkte att vi med gemensamma krafter kanske kan ge henne någon slags uppfattning:

 

Jag har en liten fråga som jag hoppas att du har lite insyn i. Hur lång tid tar det egentligen att bli gravid? 7 månader sägs ju vara medel, men jag vill höra från en riktig människa med lite koll (som själv och som har bekanta som är/varit gravida) hur lång tid det tar innan man får till det. Kan inte höra mig för själv, eftersom det inte är officiellt att jag och min sambo försöker. Vi är inne på fjärde försöket nu, och jag börjar bli orolig. Nästan varenda person man läser om på nätet har ju blivit gravid på första försöket!

 

Jag är ju en av de där (lyckliga, har jag insett i efterhand) som blev på smällen på första försöket. Så det är därför som jag tänker att jag ställer frågan vidare till de fina mamas som läser den här bloggen, så att du kanske kan få en lite mer varierad bild. Jag hoppas att några av er tar er tid att svara. Det jag kan tänka mig är att det finns lika många "normala" tider det tar att bli gravid, som det finns par. Om jag ska titta på min egen bekantskapskrets så har det varit väldigt spridda skurar. Vissa har lyckats direkt, andra har fått försöka i flera år. Och flera av mina vänner har även fått missfall en eller ett par gånger innan både första och andra barnet. Men barn har det så småningom blivit för alla, även om det tagit tid och funnits hinder på vägen. Men jag tror att det viktigaste av allt är att inte stirra sig blind på de där stickorna, för jag tror inte att det är en myt att kroppen "låser sig" om man snöar in för hårt på just att man måstemåstemåååste bli gravid. Har ett exempel på det i min närhet, en kompis som önskat sedan tonåren att få bli mamma, och inte gjort annat än försökt i över tio år. Det slutade med adoption efter åratal av både statsfinansierade och egenfinansierade IVF-försök, och så mycket frustration och ångest. Så nu har de världens sötaste lilla adopterade tjej. Men - vad händer, knappt ett år efter att de fått sitt adopterade barn? Jo, hon blir gravid såklart. Just för att det där måstemåstemåååååste släpptes. Tror jag. Så nu har de en fantastisk familj med såväl adopterade som biologiska barn, och de är inte det enda exemplet på liknande historier. Mina egna föräldrar försökte i nästan två år för att få barn. Och det var först när de tagit steget och inlett en adoptionsprocess som min mamma blev gravid med mig. Också för att hon slappnade av, är jag övertygad om. Så försök att ta det lugnt är mitt råd, och stirra dig inte blind på den där stickan. Men köp ägglossningsstickor och ha koll på dina fertila dagar, så ökar ju såklart chanserna att ni ska bli preggo snabbt dramatiskt. Och viktigast av allt - glöm inte att ha KUL på vägen, det är ju faktiskt himla härligt att jobba på att styra upp kids. ;-)

 

PS - Till dig som ställde frågan: jag ställer den på min Instagram också (du hittar mig på @vanja_vfv) så får vi säkert ännu fler svar där. :-)

60 kommentarer

Tereza Ondra 7 dagar sedan
Hej alla, jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag är Tereza Ondra och jag bor i London, min man och jag hade lite kamp på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker online för hjälp och jag såg mycket av människors vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälper dem och kom ut med positiva resultat som skilsmässor, Cancers, lotterier, fertiliteter och andra. Så jag mailade honom och berättade för mig mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 48 timmar senare berättade han att han är klar med stavningen och min man kommer inte längre skilja mig och när min man kom tillbaka från jobbet berättade han för mig att han inte skiljer mig längre han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Isikolo för hans hjälp Om du behöver Dr Isikolo hjälp maila honom på [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Alina Costin 2 veckor sedan
Jag heter alina costin Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag borde ge honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr.Isikolo på [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196
Nadia Mak 2 veckor sedan
Jag vill ge ett obegränsat tack till den här stora mannen som heter Dr Isikolo. Jag är glad idag eftersom min man nu är tillbaka med full kärlek, min man lämnade mig för en annan kvinna, bara för att vi hade lite missförstånd. Han lämnade mig och lovar att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. jag gråter hela dagen och letar efter en lösning som hjälper mig att ta tillbaka honom. Sedan såg jag ett vittnesmål dela på internet av Luck. jag mailar honom och berätta för honom mina problem med min före detta man, och han lovar att ta hem hem inom 2 dagar. Han är verkligen underbar, han hjälper mig att få min man tillbaka inom 2 dagar som han lovar och min man återvänder till mig och lovar att älska mig för alltid och ber mig om smärtan han orsakade mig. Jag kommer för alltid att vara tacksam för dig Dr och jag kommer inte sluta att publicera ditt namn på internet för att människor ska se hur sanningsenligt du är. Och jag vill säga till alla på den här sidan att jag alltid kommer att vara tacksam mot den här mannen Dr Isikolo för allt han har gjort för mig. Min man är tillbaka med kärlek, omtänksamhet, sanningsenhet och han lovar att älska mig för alltid. Jag har gjort ett löfte att varje kropp jag vet aldrig kommer att ha ett problem med problemet, via e-post [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.
Iva Dalek 2 veckor sedan
Jag heter Iva Dalek, Min man och jag har varit gift i ca 6yrs nu. Vi var lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han stava för mig 48hours senare, min man kom till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen och vår fackföreningen blev underbar och lyckligare igen. Ända sedan Dr Isikolo är den bästa online spell caster som är kraftfull och äkta. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig.
Heres hans kontakt: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Lana Darijo 3 veckor sedan
Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt i 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrarna. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt en 24 timmar efter att stavningen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig ville bryta upp att han inte kunde hantera känslomässigt bagage som jag bar hela tiden. Han sa att han trodde att han var det negativa inflytandet på mitt liv och tyckte det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har pengar i fickan som äntligen är min egen. (Min kompensationskontroll kom genom att jag fick veta att det var månader kvar. Jag är ett bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. hjälp vi både kunde se och prata sanningen mot varandra. Jag trodde aldrig att en stava kunde hjälpa ett par innan jag var väldigt glad kontaktade dig och initierade allt detta skulle hända. Alla som har ett problem med förhållandet kan kontakta Dr Isikolo via e-post [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.
Amela Feriz 4 veckor sedan
Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr Isikolo, den bästa spellcaster online och jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag kom tillbaka till min pojkvän efter att han bröt upp med jag har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flicka, när jag konfronterade honom ledde det till stridigheter och han bröt slutligen med mig, jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom men alla till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett relationsforum om en stavningskrock som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom kärleksspell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att prova, när jag kontaktade denna stavningskanal via hans email, och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det, då gjorde han en kärleksspell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän mig verkligen och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på Internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på + 2348133261196, TACK TO Dr Isikolo.
Josefa Beda 4 veckor sedan
Är du i dåligt behov av kärleksspell för att ta tillbaka din ex-älskare eller återförena ditt äktenskap? Email Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han bröt upp med mig blev jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Till dess att jag kom över Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa det olika problem. Jag mailade honom och jag sa till honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för honom för att hjälpa mig att kortfattat göra den långa historien kort innan jag visste det på mindre än 48 timmar, min man ringde mig och Han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen för vad som händer mellan oss båda. Till sist skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig, Dr Isikolo, tack för din ord och dina löften om att få honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla stavgjutning och för att använda dina begåvade och stora maktar till ta tillbaka honom. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Jure Toma 1 månad sedan
Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om Dr Isikolo hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr Isikolo till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. Han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. Dr Isikolo var den enda stavningskastaren som kunde hjälpa mig. Förvisso är det verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. Dr Isikolo kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Även om jag tvivlade på att han kan ta tillbaka henne till mig på 48 timmar, gjorde Dr Isikolo och det var fantastiskt och otroligt. Jag är glad att ha en enadamilj, det kunde inte vara möjligt utan dr Isikolo. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet. Gör kontakt med Dr Isikolo för relationshjälp Skicka honom till; [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Adriana Armenta 2 månad sedan
I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer för att jag inte kunde få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr ISIKOLO av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr ISIKOLO och jag lyssnade på hans ord och följde de instruktioner som han gav mig. Kan du tro att min man kom hem inom 48 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, tacksam och tacksam för Gud för att använda Dr ISIKOLO för att få min man tillbaka efter 3 månaders brutet äktenskap . Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr ISIKOLO nu via hans Email ID: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 för mer information. Gud välsigne dig herrn.
Maria Berinde 2 månad sedan
Jag är Maria Berinde och jag är bosatt i Serbien, Min man och jag har varit gift i över 10 år. Vi träffades när jag var 20 och han var 24. Vi har varit genom en mycket känslomässigt tillsammans. Det fanns flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ut ur det blåste min man en skilsmässa på mig, jag var blindsidig! Jag såg inte att den kom, jag kände inte igen tecknen. Han slutade bära sin vigselring och jag tyckte ingenting om det. Han finner mig inte längre sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden eftersom jag var extremt skadad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO stavningskastern från Afrika som alla pratade om online och jag kontaktade honom för en kärleksspell. Under vår konversation försäkrade han mig om att han skulle få min man tillbaka på mindre än 48 timmar efter hans stavgjutning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte tro att min man ringde efter omedelbart efter 24 timmar och bad om att jag skulle glömma vad han sa om skilsmässan. Jag var helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans stavar. Han är underbar och hans stavar fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också nå ut till honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. Email: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Lucas Eden 2 månad sedan
Jag ger ett vittnesbörd om Dr. Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om den här stora stavningskraven heter DR ISIKOLO personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur DR ISIKOLO hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål till andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig om att du vill vinna lotteri så är det på så sätt online tips kan hjälpa dig, kontakta honom på hans [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret.till att ditt problem att vinna lotteri
Lucie Alyda 3 månad sedan
När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna och jag blev kvar i mörkret. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo genom sin hemsida och han kastade en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. På mindre än 48 timmar efter att han hade stavat, började min pojkvän testa mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vårt förhållande är nu starkt och stabilt. Tack sir för det arbete du gjorde för mig. Du är Gud som skickas för att återställa brutet förhållande. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo alla som behöver hjälp. Hans Email: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196
Ana Mateo 3 månad sedan
Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ä[email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.
elizabeth james 3 månad sedan
Jag heter Elizabeth James, är från USA, jag är här för att vittna om det goda arbetet med AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
Jag har varit äktenskap i tio bra år och inget barn och och min man hotade att skilja mig och gifta mig med en annan kvinna.
Jag träffar en vän som introducerade mig till Dr Aroza som hjälper till att ställa en stavning och jag var gravid och lever nu lyckligt med min man och barn.
Passerar du genom problem som .....
Andliga problem
Traditionella ritualer
Äktenskapsproblem
Pengar stavar
Barreness
Skilsmässa lösningar
Attraktion
Sysselsättning
Rättsfall
Revevge
Hälsoproblem
Känner du att du inte har någon framtid?
Har du förlorat iver för livet?
Känner du att du förlorar den?
Ständigt drabbar du av otur?
Söker du kärlek, vänskap vill en tidigare älskare återvända eller en nuvarande älskare att begå?
Kontakta sedan AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
Ring eller WhatsApp +79267785378
E-post. [email protected]
Skype. Aroza tempel
Facebook: Arozatemple2
luis san 3 månad sedan
LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 1 miljon euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar
Lucas ebba 3 månad sedan
Jag vill berätta om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man skilde mig nästan för en annan kvinna, är glad idag att vi är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora kärleksspellaren. Du kan kontakta honom om du har relationsproblem på hans e-postadress [email protected] eller mobilnummer +1 (859) 429 1007 kontakta honom direkt på hans hemsida http://excellovespell.website2.me/
Mirela Vjeko 4 månad sedan
Jag ger ett vittnesbörd om Dr.Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om denna stora stavningskrock heter Dr Isikolo personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur Dr Odion hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål mot andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig att om du vill vinna lotteri så är det här sättet att tips på nätet kan hjälpa dig, du kan kontakta honom via det här e-postmeddelandet [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret på det du problem med att vinna lotteriet
caillo 4 månad sedan
I was diagnosed of herpes virus in 2015, I have tried all possible means to get cure but all my effort proved abortive, until a friend of mine introduced me to a herbal doctor called Chief Dr Lucky, who prepare herbal medicine to cure all kind of diseases including herpes virus (Herpes), when i contacted this herbal doctor via his email, he sent me herpes virus herbal medicine via courier service, when i received the herbal medicine he gave me step by step instructions on how to apply it, when i applied it as instructed i was totally cured from the virus within 3 weeks of usage. Contact this great herbal doctor today to get your cure.
Via Email : [email protected]
Whats App : +2348132777335
website : http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/
Mirela Vjeko 4 månad sedan
BÄSTA SÄKERHET SOM ÄR VIN LOTTERI MED EN MAGISK RIKT FRÅN DR.ISIKOLO

Jag ville alltid vara oförmögen att leva lönecheck eller ha skulder. Jag arbetade med att redogöra för ungefär 20 år och kunde knappt få slut. Det verkade som varje gång jag kom in i företaget och fick lönehöjning ökade mina levnadsutgifter avsevärt och jag kunde aldrig ta mig längre. Jag ser fram emot många vittnesmål om vittnesbörd om Dr. Isikolo, en Voodoo Lottery Magic Networker, som hjälper dig att kasta en LOTTERY-spell och ge dig rätt nummer
Lotteri, jag trodde inte det först, men när livet blev värre bestämde jag mig för att prova. Nu har mitt försök gjort mig miljonär. Se, jag har vunnit (en miljon euro) Ogala En begåvad man med stor makt, det är min hemlighet, men jag valde att göra världen känd som den skulle kunna hjälpa någon att spela någon form av lotteri. Jag vann 1.000.000,00 Euro !! Jag kunde inte tro det! Det var inte tillräckligt med pengar att gå i pension omedelbart, men jag investerade det bra och det fick mig att arbeta deltid och det kommer att hjälpa mig att gå i pension mycket tidigare. Jag är doktor Isikolo för alltid tacksam. Du kan nå honom via det här e-postmeddelandet. [email protected] Du kan också whatsapp det under numret +2348133261196
melanie 4 månad sedan
Hej alla jag heter Joan från Polen, jag har aldrig någonsin trott stavning tills jag träffade en spellman som heter Dr.Excel som hjälpte mig att ställa en stavning som tog tillbaka min ex-man till mig inom 48 timmar. Dr.Excel stavar fungerar bortom mina fantasier och idag är jag lyckligt gift och han är nu helt engagerad i mig! Vad mer kan jag säga än att säga tack Dr.Excel för att vara där för mig. Kontakta Dr.Excel idag och ditt förhållande kommer aldrig att förbli detsamma. DU KAN KONTAKTA Dr.Excel VIA EMAIL: [email protected] CALL eller whatspp HEM ON +2348107527833 besök hans hemsida http://excellovespell.website2.me/
Mirela Vjeko 4 månad sedan
Fantastiskt kärleksspell för att komma tillbaka med din partner och åtgärda ditt brutna förhållande

Glad helg från mig Mirela Vjeko. Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriava under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 8 maj 2018 ringde min man tillbaka med mycket ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsförstörare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla trollformler. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stav [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.
Beatrice Modi 5 månad sedan
Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag måste dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tog tillbaka min ex make, jag heter Beatrice Modi , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på den här sidan, förra året lämnade min man mig för en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två (2) barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikolo vittnesmål, om hur han har hjälpt damer att komma dit man tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en returstavning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ä[email protected] Du kan också WHATSAPP honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt
Marija Dino 6 månad sedan
Jag heter Marija Dino. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr Isikolo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr Isikolo-e-post på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex-back och hjälp fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr Isikolo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor TRUST NU via e-post: [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196. Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. hans Via-webb sitter: http: drisikolosolutionhome.webnode.com
Sabrina 8 månad sedan
Ända sedan min man fick mig skild under de senaste 2 åren hade jag inte varit jag själv. Jag granskade något inlägg av hur jag kunde få tillbaka min man då, jag såg ett vittnesbörd delat av Sabrina Tampolja från Schweiz om en stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag kontaktade Marina Chaos för att bekräfta hur Dr Isikolo hjälpte henne och hon klargjorde allt för mig om hur han hjälpte henne och det gav mig modet att komma i kontakt med Dr Isikolo för hjälp. Dr Isikolo försäkrade mig om att mina dagar av sorg kommer att vara över 12 till 16 timmar efter att han har avslutat sitt arbete. Jag följde hans instruktioner som han gav mig för att jag hade tro, tro, hopp och lita på honom. Sannerligen säger jag till dig idag att jag och min man är tillsammans igen och jag kan med stolthet säga och vittna om världen av vad Dr Isikolo gjorde för mig. Kontakta honom idag via E-post: E-post: [email protected] ring eller Whatsapp honom på +2348133261196
LISA 9 månad sedan
Hur jag fick min man tillbaka ... Jag heter LISA. Jag bor i Kanada, och jag blev gift för fyra månader sedan.
Min man och jag har levt ett mycket lyckligt och härligt liv. Så som tid
fortsatte jag började märka denna konstiga attityd som min man var
besitter. Han gick nu ut med andra tjejer, i den mån han
Jag hämtade inte längre mina samtal, och han sov inte ens i
hus längre. Jag blev förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så blev jag
orolig och strandsatt, som medför så många tankar i mitt sinne, för jag
har aldrig upplevt någonting som detta tidigare i mitt liv.
 Så jag bestämde mig för att besöka en stavbräda för att se om han kan hjälpa mig. Så
omedelbart gick jag till internet där jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om a
spell caster som förde någons ex-älskare tillbaka, så jag
kontaktade honom omedelbart och jag förklarade för honom alla mina problem och han
berättade för mig att det blir väldigt lätt för honom att lösa, jämföra med dem
som han har gjort tidigare. Och han gav mig också ett bevis på att jag verkligen är säker
av hans arbete, och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig
omedelbart är han igenom med stavningen. Och han berättade också att jag skulle sätta alla mina
lita på honom, och jag lydde honom verkligen. Så det var 8:00 på nästa
på morgonen när jag var på väg att jobba, när jag fick min mans telefonsamtal,
och han berättade för mig att han kom hem, och han bad om ursäkt för mig och
berättade för mig att han är mycket ledsen för smärtan som han har kostat mig. Och efter
några timmar senare kom han verkligen hemma, och det var så vi fortsatte
vårt äktenskap med mycket kärlek och lycka, och vår kärlek var nu starkare
än hur det var förut.

 då berättade han också för mig att en gång mitt hjärta har blivit lust till mig
att jag borde gå och berätta om sitt arbete här på internet. Höger
nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden idag när jag skriver detta vittnesbörd,
och jag vill verkligen tacka dig för att få tillbaka min man och för
föra glädje och kärlek till min familj. Han kan också kasta andra stavar som,
stava för att bli gravid,
stavar för pengar,
stava för att få jobb,
botemedel mot hiv-hjälpmedel,
säkerhetsförlopp,
stavar för läkning av sjukdom,
och så så många andra

KONTAKTA HEM NU PÅ DENNA E-POST

Tack så mycket för att du tar dig tid att läsa igenom
,e-post. [email protected] ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259
Alice 11 månad sedan
Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom, kom alltid sent och flirtade med kvinnor, ropade jag hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för de människor som behöver hans hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobilen +2348107527833 eller skriv honom via e-post på [email protected]
nat 11 månad sedan
Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr. Adodo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex tillbaka med sin magiska spell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över D.Adodo email på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.Adodo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor anger nu via e-post: [email protected] eller ring eller lägg till honom whatsapp +2348107527833
[email protected] 1 år sedan
Hej jag är victoria Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavning som kunde hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde jag stavade, jag hade inget annat val än att prova det, skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. emai{[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected] .com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksspel
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) stava stavning
6) Breakup Spells
7) Bevis en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad i din Office / Lottery Spell
9) Vill du tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom {[email protected] .com}
ani 2 år sedan
BEHÖVER DU HJÄLP FÖR ATT FÖRHÅLLAS ELLER LÖS INFERTILITETSPROBLEM. Jag är från USA, jag har försökt i 5 år att bli gravid och behövde hjälp! jag har gått till läkarna men fortfarande ingenting. Läkaren sa att jag och min man är bra och jag vet inte var annat ska vända. Fram till en dag presenterar min vän mig den här fantastiska stavningskramen som hjälpt henne att få tillbaka sin förlorade man tillbaka med kärleksspell och gjorde henne också gravid. Så jag bestämde mig för att kontakta den här stavaren Dr ISIKOLO på hans E-post: [isikolosolutionhome @ gmail. com] efter samspel med honom instruerade han mig om vad jag skulle göra, efter det skulle jag ha sex med min man eller någon man jag älskar i den här världen, och jag gjorde det, inom de närmaste månaderna gick jag för en kontroll och min läkare bekräftade att jag är 2 veckor gravid av två barn. Jag är så glad!! Om du behöver hjälp med att bli gravid eller behöver din ex tillbaka, vänligen kontakta hans e-postadress: E-mail: [[email protected]] ELLER CALL +2348133261196 Som HE gjorde det för mig, är jag nu tvillingsmoder. Han kommer också att göra det för dig. TACK. Han är specialiserad i följande spel.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
4) Cure för för tidig utlösning
5) Om du vill ha ett barn.
6) Du vill vara rik.
7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
9) Cure för herps
10) botemedel mot hiv
11) Cure for Cancer

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom [email protected] eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196
Mer än 4 år sedan
Karoline, alla läkare är överens om att ÄL-test inte gör det lättare att bli med barn. I alla studier där några par fått ÄL-test och andra bara haft sex regelbundet har paren blivit gravida exakt lika snabbt. Enda skillnaden är att de som använder test betalar dyra pengar för att de blivit lurade av företagen som säljer ÄL-test. Är man över 30 visar testen dessutom lätt glad gubbe för sent så om man litar på testen istället för att ha regelbundet sex kan testen göra det SVÅRARE att bli gravid. Så skit i dem och köp något användbart istället :)
Mer än 4 år sedan
Jag tog ur min stav i slutet på november 2014, nu är det snart maj(2015), och det har fortfarande inte tagit sig..... frustrerande o ledsamt... vill ju så gärna. Men va gör man?
Själv skulle jag vilja börja med ägglossningstest, men sambon tycker vi ska lugna oss...att det blir när det blir. .. och att det är "fusk" ( då vi inte är inne på flera år utan att lyckas )... hur tycker ni?
Mer än 5 år sedan
För oss tog det 3 månader.
Mer än 5 år sedan
Vi har försökt medvetet i 2 år, och dessförinnan i ytterligare två år omedvetet (en preventivmetod som inte funkade). Jag bli oerhört ledsen när jag får höra att jag bara ska "slappna av så tar det sig". Det är så dumt och finns inga belägg för det. Jag var inte det minsta stressad de första två åren när jag trodde att vi var skyddade och bara hade sex för att vi var nykära och lyckliga.

Det spelar ingen roll hur många anekdoter ni har om någon som blivit gravid när den slappnade av. För det ni inte får höra är de många, många fler anekdoterna om de som inte blir gravida. Jag går ju inte runt och berättar att jag av misstag hade oskyddat sex under två år, men att det ändå inte blivit barn. Försök komma ihåg att kvinnor blir gravida under krig, våldtäkt och fruktansvärt stressade perioder.

Att ni blev på smällen direkt gör er inte till experter.
Mer än 6 år sedan
Har varit utan preventilmedel sedan juli 2013 och tyvärr har fortfarande inget hänt. Min mens är dock rätt så oregelbunden vilket gör det svårt att veta "när det är rätt tidpunkt". Det får helt enkelt bli när det blir men det är frustrerande när vänner och bekanta blir gravid direkt. Har kissat på en del stickor för jag inbillar mig hela tiden att jag känner mig gravid. Egentligen har jag ju ingen aning om hur det känns eftersom jag aldrig varit det ;-)
Mer än 6 år sedan
Jag är 37 och blev gravid på absolut första myset utan skydd. Även om min ägglossning är extremt oregelbunden så är jag övertygad om att man omedvetet kan känna av när det funkar, man blir helt enkelt lite extra på humör. Somliga av oss kanske också har lättare att bli gravida än andra, och det här var ju ingenting som stressade upp vare sig min man eller mig. Vi tänkte mer att blir det så blir det, och i så fall är det kul, men blir det inget så struntar vi i det och har det bra ändå. Nu är vi i vecka 29 och hoppas på att både bebis och jag kommer klara oss bra igenom det här, men går det åt skogen så gör det och då får det vara. "Det blir som det blir, när det är som det är", brukar vi säga. :-)
Mer än 6 år sedan
Jag blev gravid på andra försöket, två månader efter att jag slutat med p-piller som jag tagit i 15,5 år.
Mer än 6 år sedan
Med första barnet tog det 9 månader att bli gravid. I någon månad försökte vi intensivt, men sedan bestämde vi oss för att ta det lugnare och inte "stressa" oss gravida. Då gick det lite bättre :P
Denna gången, blev jag gravid på första försöket :)
Mer än 6 år sedan
Innan vi fick dottern hade jag p-stav.
Tog ut den i oktober 2011, men vi började inte försöka förens i januari 2012 och plusade i maj 2012.
Nu har vi börjat prata om syskon. Man undrar när man ska ta ut p-staven den här gången och hur långt tid kommer det ta innan det plusar denna gång?
Mer än 6 år sedan
Min första var ej planerad för jag åt p-piller, nummer två gick på första försöket, hade sex en ynka gång den månaden. Nu är jag gravid med nr 3 som blev till på 5e försöket efter att vi haft sex typ varje dag den månaden haha!
Mer än 6 år sedan
Jag känner mig väldigt lyckligt lottad,båda mina barn blev till på en gång.
Mer än 6 år sedan
För oss gick det på andra försöket, eller egentligen första "riktiga". Dock så "vet" vi att vi/jag har lätt att bli gravida då det var det första som hände när vi blev tillsammans. Då var vi bara 17 och 18 så då blev det en abort, tyvärr men det var det enda som funkade då. Men sen så har jag en kompis som är lika gammal som mig (22) som det tog över ett år för istället så det är ju helt olika. :)
Mer än 6 år sedan
Vi har blivit gravida på första försöket fyra gånger men dem tre första slutade i MA i vecka 14, missfall i vecka 5 och MA i vecka 21...Helt fruktansvärda upplevelser men nu sitter jag här på BF+2 och väntar på att bebisen skall komma ut :-) Hade det skitit sig denna gången också så hade vi nog lagt ned allt som har med barn att göra...
Vi gjorde en utredning som visade att jag hade fel på sköldkörteln och fick Levaxin utskrivet, det kan ha varit orsaken till missfallen men ingen vet säkert...
Jag har tydligen lätt för att bli gravid då jag dessutom blev gravid när jag åt p-piller i unga år. Denna graviditet fick avslutas med abort... Överfertilitet behöver inte alltid vara någonting positivt.
Allt som allt så har det tagit oss två år från att vi började med bebisverkstaden till att vi nu skall få barn.
Mer än 6 år sedan
Som sagt är det olika för alla men vi försökte inte ens jag gick på p piller men lyckades ändå på något sätt bli gravid så det var inte planerat och är nu i vecka 35. Längtar tills jag är lika nära som du är :)
Mer än 6 år sedan
Vi blev gravida på första försöket, hade dessutom besök under ägglossningen så vi fick bara till det en gång men det tog sig. Våra kroppar ville nog verkligen ha en liten eller så passar vi bara sjukt bra ihop. Eller så är vi överfertila, haha.

Att det tar sig om man slappnar av tror jag också, förutsatt att det inte finns några medicinska hinder då såklart. Har hört så många historier om hur det tagit sig när folk börjat fundera på annat istället och släppt hetsen så något samband måste det ha.
Mer än 6 år sedan
Slutade med p-piller i juni och jag och min man började försöka i augusti. Det resulterade i ett svagt plus på stickan och ett tidigt missfall i mitten av september. Dock var turen på vår sida och vi blev gravida direkt efter och är nu i vecka 20 med en lite kille som är beräknad till mitten av juni. :).
Mer än 6 år sedan
Jag och min sambo började försöka i juli, i augusti fick vi ett svagt plus som visade sig dagen efter var början på ett missfall. Efter jah blött klart så försökte vi igen och jade turen på våran sida att få ett plus igen i slutet av september.
Mer än 6 år sedan
På 3dje "riktiga" försöker då vi försökte pricka in ägglossning. Men innan dess hade vi legat oskyddat i c:a 2,5 år..men oftast med avbrutet och med inställningen att händer det så blir vi superglada :) är nu i vecka 8 :)
Mer än 6 år sedan
För oss har vi lyckosamt blivit gravida på vårt första försök dom fyra gånger vi blivit gravida. Första graviditeten resulterade i en pojke, graviditet 2 slutade i tidigt missfall, tredje graviditeten i ett plågsamt missfall i vecka 15 och nu, fjärde gången så hoppas jag att det kommer en liten bebis till oss i början på augusti :-)
Mer än 6 år sedan
För oss tog det ganska exakt ett år (nu i 7e månaden). Under det året hade vi ett missfall, ett halvår innan vi lyckades ungefär
Mer än 6 år sedan
Har försökt i 7 månader hittills och inget har hänt, så det återstår att se hur det slutar :). Hade p-stav innan under 2 år och min cykel kom igång direkt och är regelbunden på 26 dagar. Är 22 år.
Mer än 6 år sedan
Jag slutade med p-ring och blev gravid i stort sätt veckan efter, inget vi egentligen hade planerat då jag "ställt in" mig på att det säkert skulle dröja ett halvår. Så om ca 13 veckor har vi vår lilla kille hos oss :)
Mer än 6 år sedan
För oss fungerade det också på första försöket. Jag hade ätit p-piller i många år och enligt barnmorskan kan en del kvinnor vara lite extra fertila under ett par månader efter att de slutat med just p-piller. Som en växt efter torrperiod ungefär, så snart den får vatten börjar den blomma som en tokig. :) Givetvis är det individuellt och helt beroende på vilka förutsättningar man har från början. Jag tror stenhårt på att redan när man bestämmer sig för att börja försöka se till att få sin kropp i balans med bra kost och lagom mycket motion. Och givetvis noll alkohol och tobak! Glöm inte att börja med folsyra på en gång, även det kan öka fertiliteten något.
Mer än 6 år sedan
Jag blev gravid ca 9 månader efter att jag slutade med preventivmedel. Men då försökte vi inte aktivt att pricka in rätt period varje månad. Efter tre månader tror jag att jag dock att jag fick ett tidigt missfall. När jag väl blev gravid med vår dotter var det vid ett tillfälle (vet jag pga min man var bortrest och det därför inte blev så många tillfälllen) då man egentligen inte ska kunna bli gravid enligt "läroboken".
Mer än 6 år sedan
Att säga att om man bara "slappnar" av så blir du gravid är ett hån mot alla som har svårt att bli gravida. Och det är lustigt att det rådet alltid kommer från folk som aldrig har haft problem att bli gravida. Det finns så många orsaker till att det tar tid att bli gravid och ju längre tiden går desto mer ledsen och frustrerad blir man. Men om du blir gravid eller inte har inget med stress att göra och det är det sämsta råd du kan ge till en kvinna som kämpar. För då blir det ytterligare en sak hon ska ha ångest för, åh om jag bara kunde sluta tänka på det så kommer jag bli gravid men så fungerar tyvärr inte kroppen. Tror ingen som inte har varit i helvetet när man har svårt att få barn kan förstå hur det verkligen känns, men jag skulle önska att folk hade lite mer empati. Så jag ber er därute som har lätt för att bli gravida att sluta ge dessa råd, för det är bara sårande i en redan jobbig situation.

/En som fortfarande kämpar
Mer än 6 år sedan
Vi försökte till och från i 2,5 år innan vi tillslut sökte hjälp. Fick remiss för IVF och nu är vi äntligen gravida i vecka 16 efter första IVF-försöket. :)
Mer än 6 år sedan
Det är så otroligt olika för alla.. Vi försökte inte ens, jag hade nyligen tagit ut min pstav och vi hade sex en gång utan kondom under den korta perioden och jag blev gravid!
Mer än 6 år sedan
Jag blev gravid efter nästan exakt en månad men förväntade mig inte alls det så jag tror mycket hade å göra med att jag inte hann stressa upp mig lr att jag ens funderade så mycket på de. Har en sjukdom som kan göra att de tar lite längre tid, lr inte går alls, så jag va beredd på att de skulle ta iallafall ett par månader. Snacka om chock när jag plussade efter en månad.
Tips, kolla bebissaker och hur du vill inreda bebisrummet så tror jag hela kroppen hamnar i ett preggotänk. Sen om du har regelbunden mens, kolla ut när nästa ägglossning är (bra att börja försöka några dagar innan eftersom spermier kan överleva ett par dagar), boka en lr några dagar på spa lr hotell å njut å ta de lugnt :)
Mer än 6 år sedan
Jag kan inte annat än att hålla med dig Vanja i ditt svar! Så jäkla sant i det du skriver.
har en vän som också Försökte i över 2 år men blev inget tillslut när de slappnade av då blev de med barn..
Kroppen är fantastiskt egentligen.

Vi sa till oss själva att de tar sig när de tar sig och de gjorde de tillslut.
Slutade med skydd kanske i feb när vi fick vårat hus och plussade i juni.
Mer än 6 år sedan
Jag tog ur min p-stav i Juli, fick plusset på stickan i början av December. Så på fjärde försöket gick det (Augusti, September, Oktober, November). Så himla sjukt att ett streck kan förändra livet så rackarns mycket.

Mycket kärlek till alla fina!
Mer än 6 år sedan
Jag trodde att så fort jag bara bestämde mig för att skaffa barn så skulle jag bli gravid på en gång! Jag var ju van att bestämma själv :) Men så blev det inte riktigt. Vi försökte i lite mer än ett år innan jag blev gravid. Jag köpte tidigt ägglossningstest eftersom en vän till mig (som hade haft svårt att bli gravid) rekommenderade det. Jättebra att ha koll på när man har ägglossning men det blev tillslut ett stressmoment och tog död på det roliga med sex. Och när jag faktiskt blev gravid var det en gång när jag enligt testet inte hade ägglossning...

I min bekantskapskrets finns det också de som blivit gravida på första försöket och de som fått vänta några år. Till nästa gång vi ska skaffa barn har jag lärt mig att jag inte kan styra allt och förhoppningsvis kan jag slappna av lite mer då, men det är svårt första gången!

Lycka till :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen