Man måste ju unna sig lite...

Var hos barnmorskan i går och fick glädjande besked; Igster har tjockat på sig och befinner sig återigen på en hälsosam tillväxtkurva, jippiiiee! (Kurvan hade ju planat ut för en vecka sen, då var jag inte lika glad...) Detta måste ju firas, så idag vaggade jag runt på Söder och...unnade mig. Hittade den här sjukt fina quiltade jackan. Passar perfekt nu när man är megapreggofierad, och kommer vara härligt oversize när Iggy flyttat ut.

 

Så himla fin att den förtjänar en bild till tycker jag. Samma passform som på min ÄLSKADE Carin Wester-jacka, men ljus! Vilket är himla härligt eftersom jag är helt inställd på vår nu. Hoppar gärna över vintern och har inte saknat snön alls. Och det bästa av allt med denna jacka? Den finns på Lindex med ett pris som slipper bränna hål i den magra januariplånkan.

 

Den här tishan fick också slinka med hem. Har haft en rackarns massa skoj i Le Marais i mina unga dar, så det gick liksom inte att undvika att motstå denna raring. Dessutom är den ljus - vår, here I come!

 

Eftersom det här var DenStoraUnnaSig-dagen, så slank det ner lite guld också. Tunna tunna ringar som just nu gör mina öron väldigt mycket tjusigare. På bilden ser de gigantiska ut, men de är pyttiga. Bara någon centimeter i diameter. Guld är ju svindyrt, men dessa fyndades med 50% rabatt, så den magra plånkan slapp begå harakiri även över dessa glädjespridare.

 

Men fick inte Iggy någonting då? Undrar ni säkert nu. Det var ju ändå han som varit så himla duktig och återupptagit sitt växande. Och jodå, en sånhär snuttefiltselefant blev hans belöning! Den ska nu tvättas, och sen tänker jag och Niklas sova med den de kommande veckorna, så att den luktar mammaåpappa och förhoppningsvis skänker lite extra trygghet till bebis-Igster när han flyttat ut. Nu ska jag fortsätta den här lördagen i samma UnnaMig-stil. Pizza å godis å säsong 3 av Downton Abbey står på menyn!

8 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Lyllo dig ;)
Mer än 7 år sedan
Mathilda: Jag köpte dem på Guldfynd i Ringen, på Götgatan. De var ju dock på rea, så eventuellt var det en modell de skulle sluta med. Tror dessvärre att jag snodde åt mig sista paret. ;-)
Mer än 7 år sedan
Åh det är exakt sådana örhängen som jag har letat efter!
Får jag fråga vilken guldfynd du var på? Jag var nämligen där och kikade igår och dem hade inga :(

Tacksam för svar :)
Mer än 7 år sedan
Rebecca: KUL att du gillar den, den är så himla härlig! :-) Jag har storlek S (bf 29/1) och den är oversize så den går att knäppa utan problem. Kommer vara superfin efter graviditeten också. :-)
Mer än 7 år sedan
Hej, så fin jacka! Vilken storlek har du på den? Kan du knäppa den? Har bf 9 februari och vill gärna och ha en sådan
Mer än 7 år sedan
Vacker du är Vanja! Värkar som en underbar person.
önskar dig all lycka!

puss
Mer än 7 år sedan
Johanna: Tack! :-) Örhängena hittade jag på Guldfynd! 149 pix!
Mer än 7 år sedan
Superfina köp. Var hittade du örhängena?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen