Morning mamas!

God morgon! I dag är jag å Iggy uppe i ottan, och när man är för trött för att styra upp en härlig juice att inleda morgonen med, så får pressad citron i ett stort glas vatten duga. (Jajemän, är man sin egen chef vilket i mitt fall gör att jag bestämmer att jag börjar jobba kl 10, så är detta att vara uppe i ottan för mig... *hehehe* Och yes, jag hör hur ni skrattar alla bebismamas därute, snart kommer jag förmodligen tycka att en tidig morgon börjar strax efter kl 03... Eller? *gaaaaahhh*) Citronvatten är supergott, och bra för typ allt. Stärker immunförsvaret, hjälper kroppen att rensa bort slagg, hjälper en att ta upp järn, gör en mer basisk med mera med mera. Himla bra helt enkelt, och en enkel fuskis om man inte hinner eller orkar juica.

 

Varför är vi uppe så här tidigt i dag då? Jo, vi ska gå på...amningskurs! Har bokat in detta typ sjuttioelva gånger, men alltid lyckats missa. Men i dag är det tamejtusan dags! Min svägerska som fick en bebis för fem månader sen sa att om hon skulle ge mig nåt tips vad gäller bebisar, så var det att lägga krut på att få igång en fungerande amning innan man lämnar BB. Och att man ska ta hjälp av barnmorskorna som hänger runt där så man får tips på rätt teknik osv. Fungerande amning = ej uppstressad mamma = glad bebis. Lite förenklat såklart. Hursom, jag tycker det låter himla vettigt, så nu är det dags att svepa sista kaffet och ge sig av på kurs! Osäker dock på hur mycket såna här saker kan ge, så har ni mamas därute braiga tips som gäller amning så får ni er än gärna kommentera, så får jag både Mama Mia-kurs och blogg-kurs på amningsfronten!

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
B: Vet inte varför tyvärr, men vi ska spela in igen i början på nästa vecka, så det borde komma upp något snarast. :-) Kul att du tittar!
Mer än 7 år sedan
Uppskattar svar. Varför kommer inger nyss vecka för vecka avsnitt ut? Står ju tisdag onsdag och torsdag?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen