Nätmagasinet The High Issue...

...har en skribent som heter Camilla och som följt min och Niklas kejsarsnittsresa i "Gravid vecka för vecka". Hon ska föda 6:e februari, också via planerat kejsarsnitt, och har skrivit en intressant krönika om det som ni kan läsa här. Måste säga att jag är så himla himla glad om denna YouTube-serie kan hjälpa till att sprida info om just hur det är att vilja föda med planerat snitt, och blir stolt när jag ser att det ger ringar på vattnet, som denna krönika till exempel. 

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Hej!
Har ganska nyligen börjat läsa din blogg, och jag vill bara säga att jag är så glad för din skulle och er andra, som får beviljat planerat snitt! Jag själv var inte så jätterädd inför min förlossning, men hade en stor oro för att min bebis skulle vara stor, och fastna. Allt jag fick höra var "nej men du som är så lång med breda höfter". Trots ett tul som visade att han var stor var det ingen som reagerade trots att jag blev rädd.
Förlossningen tog 46 timmar, med sugklocka som misslyckades och sen akusnitt. Min pojke var stor, med stort huvud. Jag fick fysiska och psykiska men därefter, och önskar ingen mamma en sådan start! Alltför många vaginala förlossningar (i mitt tycke) slutar ändå i akut snitt. Är man rädd, eller av annan anledning vill föda med planerat snitt så SKA MAN FÅ GÖRA DET! Alla borde få hjälpen och stödet till att få de bästa förutsättningarna till en bra och vacker förlossning <3
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen