Programmet om Iggys födsel!

Hej all fina, bloggar en kortis för att lägga upp programmet om Igsters födsel som nu kommit upp. Jag och Niklas grät som små grisar när vi såg det, trots att det bara gått två dygn så känns det redan så långt borta. Och Igster känns på samma sätt redan så självklar. 

12 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Bland det finaste jag har sett. Wow! Det är verkligen någonting mäktigt över hela grejen med barn. "Upptäckte" er youtubeserie och din blogg bara för några veckor sedan, så inte hängt med så länge. Känns lite tråkigt att man missat så mycket av din graviditet för du verkar vara så himla härlig och klok, men det går ju alltid att klicka sig tillbaka. Och jag ser fram emot att få fortsätta följa er resa med lilla Iggy. Är själv lite rädd för en vaginal förlossning. Planerar inte att skaffa barn på några år (är 21), men när den dagen kommer så känns det så himla skönt att veta att om jag absolut inte vill eller känner att jag klarar en vaginal förlossning, så finns det andra vägar. Det är så det ska vara. Att få barn, vara en familj, är bland det största som kan hända för så många och det är något jag tycker att alla som vill ska ha chansen att uppleva. Man ska inte behöva säga nej p.g.a rädsla eller andra omständigheter.

Stort grattis till er båda och lycka till med allting!
Mer än 7 år sedan
helt fantastiskt! grattis till er och iggy (Sitter här och gråter åt avsnittet :P) hoppas allt går bra hemma och att ni njuter, för snabbt går de, min lilla bebis blir 1 snart och jag tycker hon föddes igår!
Mer än 7 år sedan
Åhh vad fin video! Mina kinder är alldeles fulla av tårar.
Stort grattis till er och fina Iggy!
Mer än 7 år sedan
Underbart avsnitt!! Svårt att inte bli rörd, speciellt med gravidhormoner i kroppen. Grattis och lycka till!
Mer än 7 år sedan
Största och käraste grattis till er! vilket fantastiskt avsnitt! Tack för vi har fått följa med på er resa!
Kram
Mer än 7 år sedan
Gud vad fint! Så mycket tårar! Grattis!!!
Mer än 7 år sedan
Hejsan! Gratulerar till er fin Iggy. Måste bara berömda dig vanja, vilken superkvinna du är. Vad snygg du är när du föder barn. Jag tycker ni verkar va två så fina föräldrar. Jag gillar er så mycket. Ni ser typ nykära ut fast ni har varit tillsammans länge. Man ser att nu bär på evig kärlek. Vilken underbar grabb nu fått, så söt. Vill önska er all lycka med Iggy. Tack för att ni delar med er av erat fina oxh fantastiska liv. Ni gör mig väldigt glad.

Kram Mathilda
Mer än 7 år sedan
Jag har inga egna barn ännu och oftast tycker man kanske inte att andras bäbisar är sådär jättesöta. Men er bäbis är ju hur SÖT som helst, söt med både stort S,Ö och T! En av de sötaste små pyttigos jag någonsin sett faktiskt. Jag längtar tills jag själv en dag får en liten. De är ju så goa sen när de blir knubbiga också!
Och jag diggar hans namn också ;)
Stort lycka till nu!
Mer än 7 år sedan
Åh vilken underbar film, blir helt varm i hela kroppen! Nu är ni verkligen en familj, stort grattis!! Och vad fin han är eran lilla Igster =)
Mer än 7 år sedan
Grattis! Sån fin kille! Många tårar fälldes under detta fina avsnitt!
Mer än 7 år sedan
Kul att vi fått följa dig, tack!! :)
Skall bli så spännande när du berättar om tiden efter snittet, jag vill veta allt :)

STORT GRATTIS till er sötnos!!
Mer än 7 år sedan
Så fin video! Välkommen till världen Iggy och stort GRATTIS till er!!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen