Stygg mot "Christer"?

Jaha, här sitter jag och gör min bästa Dr Evil-imitation såhär på söndagskvällen. Varför det då? Jo, jag har tydligen varit för hård mot "Christer". Han undrade om min sexlust ökat sen jag blev preggo och vad min kille tycker om att min mage växer, och jag svarade...tja, lite syrligt på den frågan. Så nu var det någon som tycker att jag överreagerar, och Christer själv skriver såhär till mig: 

 

"Inget menat något illa. Vissa mår strålande under graviditeten och andra inte. Jag menar att jag inte vill veta i detalj. Utan som frågan lyder. Jag vill inget illa och jag följer dels dig för att du är helt underbar. Jag kommer inte att störa dig om du tar illa vid då jag ställde frågan. Lycka till med barn med mera, så kommer jag inte att ställa känsliga frågor mera. Hur hade du reagerat om en tjej frågat exakt samma fråga?"
Kära Christer, eller Totte som du också kallar dig när du kommenterar, jag är jätteglad att du tycker att jag är en härlig person, tack för det. Och det kanske ligger något fullkomligt oskyldigt bakom din undring. Du kanske själv är tillsammans med någon som är gravid vars sexlust påverkats, och nu ser du chansen att fråga andra preggosar hur de ser på saken, för att förstå din tjej bättre. Vad vet jag? I så fall ber jag om ursäkt. Men, eftersom du ställt samma fråga både här och på YouTube, på flera olika gravidisars avsnitt, så känns det mest lite märkligt. Och ganska sunkigt. Jag har märkt att det finns rätt många gravidfixerade därute, som gärna vill grotta runt i sexlust och gravidmagar hit och dit. Så min toleransnivå på den fronten är rätt låg. Och JA, jag hade reagerat annorlunda om det var en tjej som ställt frågan. Men om du har alldeles rent mjöl i påsen får du gärna utveckla din undring, och berätta lite mer ingående varför just du funderar på just detta. Om du övertygar mig så lovar jag att ta både frågan och dig på allvar. Men om det dyker upp en liknande frågeställning från en "Lena" inom kort, så kan jag meddela att risken att jag svarar lika syrligt då är ungefär...tusen procent. 

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hej!

Okej! Då ber jag om ursäkt över att det blivit så, om jag är "totte" eller ej vet man inte. Som ni nu ser, så är frågan borta på Youtube. Om jag eller någon kommer att ställa frågan nästa gång, så tror jag (och hoppas) att personen kommer att maila frågan privat istället än att hänga ut det här på bloggen eller offentligt. Även om det kan vara relevant fråga i sig. Jag tänker inte ingående här berätta varför eller hur det kommer sig att jag ställde frågan, då jag anser att det är min privatsak, men jag kan säga så att jag ber om ursäkt och Vanja har också bett om ursäkt för sin syrliga kommentar. Så då tänker jag säga att låt udda vara jämt.

/C
Mer än 6 år sedan
Hahaaaaa, WORD VANJA! Fortsätt att INTE svara på den där frågan. :D
Christer/Totte: Då kan väl du fortsätta hänga i de forum där frågan är aktuell istället? För det ÄR väldigt märkligt av dig att fråga Vanja något sånt och ännu märkligare blir det ju om du härjat runt på diverse olika ställen/olika personer med samma fråga. Om du verkligen är nyfiken och intresserad så finns det andra sätt att få svar på dina frågor, ett hett tips är att du ringer en barnmorska eller en sexolog.
Mer än 6 år sedan
Hej! Ursäkten godtas. Eftersom frågan dyker upp beror dels på att frågorna duggar tätt i många forum om sex och graviditet. Oavsett om jag är man eller kvinna spelar ingen roll. Jag fick inget svar om du menar "totte", sände ställde man frågan även på din blogg. Men du hade tydligen velat att man skickade ett mail istället. Jag ber än en gång om ursäkt om du tog illa vid. Frågan anser jag oavsett vad du säger relevant i och med att många snackar om detta ämne. Du avgör och jag tänker inte gå in mer på ämnet. Bollen är din! Tack för mitt ord.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen