The Mommy Makeover continues!

I dag var det dags för anhalt nummer 3 på min Mommy Makeover - fina fossingar! Fick ett presentkort av Niklas i julas med det bästa av två världar: medicinsk fotvård som avslutas med shellac. Kan ju liksom inte bli bättre; nyttig uppfräschning där minsta skavank styrs upp OCH fint målade tånaglar som håller i en evighet. Det ena utesluter ofta det andra tycker jag, när det gäller pedikyr. Antingen får man medicinsk fotvård (men då är de inte så bra på att lacka), eller så får man tjusig lackning (men då är själva fot"vården" mest fluff). Eftersom jag inte kommit åt mina fötter på ett par veckor nu (eller okej, om jag verkligen kämpar så gör jag det, men det är fasen inte worth the effort för tillfället) så var de i trängande behov av lite kärlek, så det var perfekt att casha in den här presentchecken nu.

 

Så det var en himla nöjd mama som stoppade fossingarna i papperstofflor, sjönk ner i den fluffiga fåtöljen och varvade mellan att dricka iskallt apelsinvatten och hett (fantastiskt gott!) grönt te. I sällskap av sessan. Rackarns härligt sätt att slå ihjäl några timmar på.

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Elin: Ha ha, jag var på inskrivning i dag för mitt snitt och självklart så får man inte ha nagellack... Så du har helt rätt - det måste bort. Typiskt! Jag som skulle vara en sån hot mama hade jag tänkt. ;-) Kanske finns en anledning till att folk gör den här makeovern EFTER förlossningen i alla fall... ;-)

Susanna: Åååå, grattis! Vecka 15! Vad mycket skoj du har framför dig. Livets coolaste äventyr! :-) Jag gick till salong La Roshe, ganska nära Stureplan: http://www.laroshe.se/ Det var ett mysigt ställe och en duktig tjej från Australien som gjorde mina fötter. Gott te hade de också. ;-)
Mer än 7 år sedan
Ljuvligt! Är gravid i v 15 och det är så spännande att följa dig. Får man fråga vilken salong du gick till?
Mer än 7 år sedan
Hejhopp! Nu låter jag som världens tråka som inte unnar dig nåt (helt fel, jag tycker din makeover är grym!)- men jag fick inte ha nagellack under mitt kejsarsnitt. Men det räcker kanske med fingrarna... Jag tänker mest så att du inte går och gör dina naglar och sedan tvingas ta bort det!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen