The Mommy Makeover - sista delen!

Såhär (o)härlig kände jag mig i dag; trött, förkyld, otymplig. Å lite grinig. Vad kunde då passa bättre än att besöka sista anhalten på min Mommy Makeover? Nämligen det här stället:

 

Jajemän - jag och Niklas drog på preggomassage! Och fy saaaatan vad underbart det var! Bara grejen att kunna ligga på mage - på MAGE! Minns inte när min mage fick möta madrassen senast. Och jag som typ alltid sover på mage annars. Så det var renutsagt LJUVLIGT att få klättra upp på den där bänken, stoppa ner magen i ett hål och sen bara ligga och maxnjuta bland tända ljus, plinkeplonk-musik och varma mjuka händer. Jag var i himmelriket. Sjukt bra massage var det också.

 

Tog en bild precis efteråt; lite tufsig i håret, lite simmiga ögon och ett välbefinnande som var...makalöst. Rackarns vilken mood-booster massage är! Nu e jag redo för kejsarsnitt, för bebis, för ett maraton - släng vadsomhelst på mig just nu så kommer jag säga att JAJEMÄN DET KIRRAR JAG! Älska älska massage. Måste bli löjligt rik så jag kan unna mig det varje dag. 

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Cathrine & Jossan: Vi var på Stockholms Massageklinik: www.stockholmsmassageklinik.se 50 minuters gravidmassage kostade 640 pix. SÅ himla skönt! Fråga efter Mia, henne hade jag och hon var superbra. Hon byggde upp med kuddar så att man kunde ligga på mage, vill typ bosätta mig på den där massagebänken... ;-)
Mer än 7 år sedan
Precis vad jag suktar efter! Var låg det någonstans och vad kostade det?:)
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!

Tack för en härlig blogg!
Var ligger detta ställe? Jag är gravid i vecka 37, bor på söder och är på jakt efter ett bra gravidmassage ställe;)

Ska bli så spännande att läsa om när Iggy kommer ut sen, förresten är det hans namn eller bara något ni kallar honom innan? Fint är det hursomhelst;)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen