Vecka 26 vs vecka 36

För 10 veckor sen jämförde jag hur jag magen såg ut i vecka 16 respektive vecka 26, och garvade ihjäl mig åt att jag faktiskt tyckte att jag såg sååå gravid ut i vecka 16. Jag undrade också om det skulle kännas likadant om ytterligare 10 veckor. Och jag kan nu konstatera att JAJEMÄN! Det gör det! Vecka 36-magen knäcker helt klart vecka 26-magen...med hästlängder.

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Längtar tills jag har en liten mage som syns (är i v.13)! tycker du är så underbart vacker och verkar vara en otrolig person. En riktig förebild och jag följer dig och tar åt mig så mycket av det du säger!

Är själv bara 18 år och känner hårt tryck från många angående förlossningen. Man får åsikter från alla håll när det kommer till en "vanlig" vaginal förlossning och då kan jag inte tänka mig hur det skulle vara om jag nämnde att jag också funderat på kejsarsnitt..

"ta det som det kommer för det blir ändå aldrig som du tänkt dig", "föreställ dig inte ens din förlossning, planera den inte för då får du en chock när du väl är där och det blir motsatsen". Det är just det som gör mig så otroligt rädd, att inte kunna förbereda sig mentalt på vad som kommer att ske just för att man inte har en aning.

Tack för att du är du och har vågat visa alla dina rädslor och tankar, det har fått mig att inse att det är fullt normalt oavsett ålder!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen