Vecka 37!

Egentligen är jag i vecka 38, men eftersom jag ligger efter några dagar med magbilderna så bjussar jag å Igster idag på hur vi såg ut i vecka 37! (Preggojeansen jag har på bilden är superhärliga, så vi kommer att börja sälja dem på GlamMom i vår!) Måste säga att det nu börjar bli ganska ordentligt kämpigt med att trixa på sig skorna/ta på sig byxor/komma upp ur badkaret/vända sig om i sängen med mera med mera. Om det inte var så att jag hade så mycket trådar att knyta ihop på jobbet (och även hemma för att hinna kirra allt innan vi är helt bebis-redo), så skulle jag nog gärna skippat den här preggomånaden och tryckt på Fast Forward-knappen. Fram tills nu har jag faktiskt inte tyckt att något varit särskilt jobbigt, och jag har inte haft några egentliga krämpor. Så att saker och ting börjar kännas krångliga är ovant för mig. Inser att jag haft tur, och kan tänka mig hur sjukt jäkla jobbigt det måste vara för dem som stöter på knöligheter tidigt i graviditeten. Så jag är såklart glad att det är först i vecka 37/38 som jag tycker att preggofieringen faktiskt kan vara lite bökig. Hursom, så kanske det finns en mening med det; att även om man haft en kalasgraviditet så SKA man liksom bli trött på den de sista veckorna. Så att man kan fokusera helt på att längta efter sin bebis. Så när jag tänker efter vill jag nog inte snabbspola de här sista veckorna i alla fall. Jag vill tröttna på att vara preggo, och jag vill hinna börja längta riktigt rejält efter Iggy. 

6 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jag längtar efter nya avsnitt på youtube :) Blir det några fler? *hoppas* Du verkar vara en så mysig tjej. Tack för att du delar med dig! Kram & stort lycka till med bebis & allt!
Mer än 7 år sedan
Du är så vackert gravid :)
Jag är i vecka 32 på Onsdag och är ganska svullen :p
Mer än 7 år sedan
Tack för ditt svar. De kommer köpas direkt. Har så svårt att hitta bra gravidjeans. Får hålla utkik då.
Mer än 7 år sedan
Fina magen! Är i vecka 34 själv och har ont i ryggen och en vild treåring att se efter också :) Lite pustigt men det går. :) Ville bara säga att jag beställde behåar av er på glammom och är supernöjd! Värda varenda krona!
Mer än 7 år sedan
Lisa: Jeansen är supersköna och har grymt bra passform! Vi kommer börja sälja dem i vår, kul att du gillade dem. La till det i bloggtexten, om det är fler än du som undrar. :-)
Mer än 7 år sedan
Ser ut att vara himla snygga jeans. Finns de att köpa på glammom?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen