Vecka 39!

Näst sista magbilden! I alla fall med bebis i. Tänkte att vi fortsätter att bjussa på magbilder ett tag till efter Iggys ankomst, tycker själv att det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer gå det där med att kommatillbakatillsigsjälvigen. Undrar just om det är skillnad på hur snabbt magen "går tillbaka" vid vaginal förlossning vs kejsarsnitt? Kanke tar längre tid om man snittats, eftersom det är en massa som måste läka ihop inuti magen? Ingen aning, vi får se helt enkelt. 

 

Även om magen känns vääääldigt stor just nu, så tycker jag inte att den ser så himla stor ut. Jag trodde absolut att den skulle vara större, såhär i vecka 39 måste jag säga. Pratade med min barnmorska om det förra gången jag var där, och det är inte så att Iggy är en särskilt liten bebis. Av vad de kan se och mäta så ligger han strax under medelkurvan, men bara pyttelite. Ska bli sjukt spännande att se hur lång han är och hur mycket han väger när han kommer ut. Tydligen har jag "mycket plats" i min mage, och därför har den inte blivit större. Det var vad barnmorskan sa. Det kan också vara så att min mage faktiskt är stor, men att jag inte ser det. Har helt klart utvecklat en slags "magblindhet", och en ny kroppssyn. La ju upp den här bilden på Instagram i veckan:

 

Den är från förra sommaren, och när jag ser den tycker jag bara att jag ser så himla konstig ut. Vilken räka! Var e magen? Alla bilder jag ser på mig själv nu utan mage känns superunderliga. Jag tycker jag ser så lurig ut, nåt som saknas liksom. På jobbet tyckte de att jag såg nästan obehaglig ut på den här bilden, ha ha. Men jag tror det beror på att de är precis lika vana som jag numera att jag är Fröken Köttbulle, så de tycker också att det känns knäppt att se mig utan magen. Hursomhelst så ska det bli spännande att börja se sig själv maglös snart. Jag inser såklart att den inte direkt kommer försvinna som genom ett trollslag, men mindre kommer den garanterat att bli. Och som sagt, jag fortsätter med magbilderna även efter att Iggy flyttat ut, så ser vi vad som händer. Med både mage och kroppssyn.

2 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hej underbara du! Jag är helt chockad! Hade du inte sagt i dina gravid vecka för vecka inslag att du va 35 så hade jag aldrig gissat över 30! du är underbart vacker! Hoppas allt är bra med er alla 3, kram å lycka till
Mer än 6 år sedan
Åh, men tack så hemskt mycket för dina fina ord och för att du ens svarade tillbaka. You made my day! =) Och hallå, tack som fasen för alla grymma Paris tips!! Jag ska skriva ner varenda en och den där "en Zebra i Montmartre" låter ju hur bra som helst. Vi ska bo på ett hotell i Montmartre så jag tänker att det kanske är relativt nära..eller jag vet inte hur stort området är i försig, ingen av oss har varit i Paris förut. Ska ta vara på alla tips och skriva ner som sagt, tusen tack. Och tack för fina ord angående mina bilder, värmer oerhört för en hobbyfotograf som jag!

Stora kramar Emelie
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen