Vecka 40

Ok girlies - sista magbilden! Var ju tvungen att knäppa lite fräsiga kort på magen, iförd en av de fina amningsbhar som vi har på GlamMom.se (Playful White heter den och hittas här). Tar inte med såna här snyggingbhar till BB, tror att man mest kör på mysigt och mjukt där. Men efteråt så kommer jag frossa i fina amningsundisar. Att slippa dra på sig tokfula tantbhar bara för att man ammar var en av huvudanledningarna till att vi startade GlamMom.se. Vilken nyförlöst kvinnas självförtroende blir boostat av att behöva dra på sig nåt som ens gammelfarmor skulle ratat liksom? Nej, det är väldigt mycket härligare att få känna sig...lite härlig. Helt enkelt. 

 

Det känns så oerhört underligt att denna mage kommer vara betydligt mindre i morgon, och att han som ligger och trynar därinne just nu kommer att ha flyttat ut. För att hälsa på oss, göra så vi två blir tre. I morgon vid den här tiden kommer vi ligga och gossa med Iggy, och vi kommer vara FÖRÄLDRAR. En liten familj. Så. Oerhört. Ofattbart. Nu ska jag packa det sista, och skrubba mig med desinfektionslösning inför operationen i morgon. Tack snälla fina underbara ni för all pepp och all kärlek vi får av er. Vi hörs på andra sidan. ♥ ♥ ♥

20 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Grattis till bebisen! Vill bara flika in att det hade varit toppen om nu kunde utöka storlekarna på ammningsbharna också...
Jag hittar aldrig några fina i min strlk, när jag inte ammar så har jag 80 G så då kan du ju tänka dig vad som händer med mjölk i dunkarna. Vet att det finns fler storbystade än jag som vill ha fina bh:ar som är ordentligt vadderade och med bygel så hoppas min önskning når fram! Lycka till med familjelivet!
Mer än 7 år sedan
Åh jag såg just på insta, bilden på Igster och Niklas. Stolt pappa!
Stort grattis till er. Ta hand om familjen. Jag längtar efter att få se
programmet i morgon. Kram
Mer än 7 år sedan
Wow vad häftigt. Bästa i livet. Lycka till!!
Mer än 7 år sedan
Stort stort lycka till :-)
Mer än 7 år sedan
Stort lycka till! Hoppas allt kommer gå bra. :)
Mer än 7 år sedan
Lycka till!! Tack för att vi får haka på och se hur det går till!
Mer än 7 år sedan
Så himla vacker du är! Lycka till! <3
Mer än 7 år sedan
Lycka till Vanja!! kommer sakna att följa dig i vecka för vecka..har varit en stor Hjälp/inspiration för mig i min graviditet..blir ju lite ensamt nu liksom;) Stor kram!
Mer än 7 år sedan
Du är så otroligt fin Vanja! Har varit så mysigt att få följa er på preggoresan och bakningen av Iggy, nu ska jag bara baka klart min lilla kille i magen och hoppas tiden går fort tills jag själv står där i vecka 40, som jag längtar! Jag ska tänka på er imorgon och det är nästan så jag själv är lite nervös inför Iggys ankomst. Men all lycka till er. Kram
Mer än 7 år sedan
STORT lycka till i morgon!!
Så kul att vi får följa dig.
Om 6 veckor är det min tur att plocka ut min bebis :)
Mer än 7 år sedan
Åh vad spännande! Stort lycka till! :)
Mer än 7 år sedan
Åh <3 Stort lycka till! Kram
Mer än 7 år sedan
Du är så himla vacker! Stort lycka till imorgon, allt kommer att gå så bra!
Mer än 7 år sedan
Lycka till i morgon :)
Mer än 7 år sedan
imorgon är er magiska dag ! :)

http://lillahell.blogg.se/2014/january/vecka-for-vecka.html
Mer än 7 år sedan
Det känns helt ofattbart, otroligt, att du ska föda en liten människa, imorgon!! Vet att det har skett sen urminnes tider men hjärnan hänger inte med (inte min iaf). Det är så spännande, kommer att tänka på dig och din familj (WOW) imorgon. Håller alla tummar och tår ;-) Lycka till alla tre!!! :-)
Mer än 7 år sedan
Lycka till!!! :D
Mer än 7 år sedan
Stort lycka till imorgon! Är själv gravid och har tyckt det varit så roligt att få följa din graviditet!
Mer än 7 år sedan
Vad fin du är Vanja! Jag önskar dig all lycka imorgon och jag ska tänka på dig! Även om jag inte känner dig så är jag ändå helt pirrig inför imorgon. Det kommer gå hur bra som helst! :)
STOR KRAM!
Mer än 7 år sedan
Lycka till!:)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen