Bästa semesterläsningen!

Måste bara slå ett slag för fantastiska Vanity Fair. Jag köper alltid den när jag ska resa någonstans och behöver nåt att läsa (som inte är en bok). ÄLSKAR denna tidning!   Den blandar (precis som denna blogg) högt å lågt. Ena uppslaget bjussar på glossiga bilder på de 15 hetaste unga starletsen i Hollywood för tillfället, och det andra är en åttasidig djupdykning i Edward Snowden-affären.

 

Vanity Fair är lite som om man skulle korsa SVT´s DOX-serie med E Channel. Det bästa av båda världar, och bästa bästa reskamraten tycker jag!

2 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Josefine: Åååå, vad KUL att du gick till Maggie! Och superroligt att du blev så nöjd, hon är min nya favvo på hårfronten helt klart! :-) Blir ju supernyfiken på hur det ser ut! :-) Och varsågod, jätteroligt att du uppskattar tipsen och bloggen! Megakram! :-)
Mer än 6 år sedan
Hej Vanja!
Detta har inte med inlägget att göra, men jag ville tacka för de bra tipsen du ger! Nu senast om frisör på Moc, jag gick till Maggie och blev supernöjd! Jag är själv ganska korthårig och tyckte att du blev så himla snygg i håret efter att du varit där (tummen upp för det raka)! Så stort tack, även för bra blogg! /Josefine
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen