Frågor och svar

Fick en kommentar som sa att jag gärna fick svara på frågor/kommentarer som "jag gjorde förr", och då kom jag att tänka på att jag kanske borde klargöra lite hur jag svarar. Så att ni inte missar det. För jag tror att jag svarar på alla kommentarer som innehåller frågor (sorryborry om jag missat nån, påminn i så fall!), men om det är sånt som inte är frågor så svarar jag inte. Typ "Vad härligt ni ser ut att ha det på semestern - njuuut!". Då suger jag bara i mig, göttar loss i era fina ord. ♥

 

Men, när jag svarar så gör jag det i 9 fall av 10 i kommentarsfältet. Den här bloggen (den kommer uppgraderas om ca en månad, kommer då bli mycket fräsigare och funka med Bloglovin med mera) har tyvärr ingen svarsfunktion. Så jag svarar med en ny kommentar. Så ni får ingen notifiering via epost eller så att det kommit ett svar.

 

Ibland tar det mig dessutom ett par dagar att svara pga tidsbist, så kika in på samma inlägg ett par dagar senare, så ser ni att jag svarat i en kommentar, även om det tagit lite tid.

 

Sista grejen jag vill säga är att om det är fler som frågar om samma saker (typ som reseinlägget nedan) så buntar jag ihop det och svarar på dem i ett inlägg. Men det gör jag alltså inte med alla frågor som kommer in. Så - kika i kommentarsfältet (och ge mig ett par dar he he) eller kolla in ett svarsinlägg. Så borde alla undringar få svar.

 

Och återigen - TACK för era kommentarer, blir så sjukt glad! Norska Eivor till exempel - megasuperduperstor KLEM till dig för dina fina ord! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
E: Ha ha, DEAL!
Mer än 6 år sedan
Åhnej, jag misstänkte att det var lite hemligt. Men jag förstår! Det är okej. Jag hänger självklart kvar några år till! Du har en så trevlig blogg! :) Men OM ni bara får pojkar och tillslut tänker att "nää, nu får det räcka med barn!", dåååå kan du väl berätta vad det hemliga flicknamnet var? Jag tycker det är så spännande med namn.. Haha!
Mer än 6 år sedan
E: Nu måste jag ju vara suuuuperduuuuuupertråkig och säga att det är hemligt. Får vi en liten tjej så kommer vi nog köra på det namnet, tror jag i alla fall. Det är lite märkligt kanske, men väldigt fint tycker vi. Så håll ut ett par år he he, får vi en tjej nästa gång så får du veta! ;-) Kul att du kollade in Gravid vecka för vecka! Om du vill fortsätta följa med i videovärlden får du gärna prenumerera på min egen kanal som hittas på youtube.com/vanjawikstrom. KRAM!
Mer än 6 år sedan
Jag har en fråga! Har sett dina videosar från "Gravid vecka för vecka", och i ett av dem säger du att ni visste vad Iggy skulle heta om det blivit en flicka. Men om det blev en pojke skulle ni måsta tänka lite till. Så jag undrar, vad var flicknamnet? :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen