Från uschligt till härligt på 14 timmar

Jag hade ingen toppendag i dag. PLAZA piggade upp såklart, men rent fysiskt mådde jag inte så rackarns härligt. Niklas fick en snabb men intensiv bacill i går, hög feber och magsjuka. Uuää. Det innebar att jag tog natten själv så min stackars sjuka karl skulle få sova någorlunda i alla fall, och eftersom Iggeloni vaknar upp varannan/var tredje timma nuförtiden så blev det rätt upphackad sömn för moi.

 

Så när jag vaknade i morse kände jag mig väldigt uschlig. Ont i kroppen, ont i halsen och sjukt ont i huvudet (precis så som Niklas bacill började i går). Addera typ no sleep på det så förstår ni att jag var rätt urlakad. Skulle cava-lunchat med min fantastiska partner in crime Malin (medgrundare och ägare av GlamMom), men det ställde jag in. Skulle också gått på ansiktsbehandling hos en hudterapeut som jag fått tips om ska vara fantastiskt bra, men det fick jag också ställa in. Pallade inte med nåt alls.

 

Hängde hemma först, var lite bölig och tyckte synd om mig själv. Men sen tog jag mig i kragen och rattade ut Piggly till kyrkogården här bredvid. Där parkerade vi oss på en picknickfilt och tog selfies. Och lite frisk luft och bebismys på rutig filt gjorde susen. Sakta men säkert började jag må bättre.

 

Niklas slank förbi en stund när han behövde jobbpaus (han jobbar numera från olika caféer i närheten). Jag såg till att både han å Piggly lusläste PLAZA såklart.

 

Jag å Iggy låg kvar på vår filt ända till klockan 20. Då hade jag repat mig, huvudvärken hade äntligen släppt och jag kände mig nästan 100% igen. Att hänga utomhus när man mår dåligt är typ bättre än Ipren ibland. 

 

Det är så roligt att hänga med Iggy. Vi har verkligen kul ihop. I dag spenderade vi en faslig massa tid med att ligga på rygg och kika upp i trädkronorna. Har märkt att han älskar att titta på träd när vi är ute och går med vagnen, så i dag fick han verkligen sitt lystmäte. Så fort det blåste till och grenarna ruskade på sig, eller fåglar härjade runt i trädtoppen så skrattade han. Och jag med. Att titta upp i trädkronor är underskattat, det är ju rena rama meditationen. 

 

Min lilla skatt. Världens godaste bebis. ♥

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Hanna: Men TACK! Vad rooooligt att du hittat hit, och ännu roligare att du vill stanna! :-) Megakram!
Mer än 6 år sedan
Hej!
Ville bara säga att jag är så glad att jag hittat din blogg! Ramlade in här för några veckor sen och har försökt läst ikapp en massa!
Tycker du skriver så himla bra och du verkar vara så rolig och frän! Har själv tre skatter, en 4-åring, en 2-åring och mini 3 månader (alla födda med snitt dessutom) och tycker det är intressant att läseftersom yngsta är jämngammal (åja) med iggly :-)
Tack för en bra blogg är allt jag vill säga typ!
Mer än 6 år sedan
hej Vanja..alltså kanske lite konstig kommentar men du verkar ha så himla mycket energi på nåt sätt..allt låter så lätt även när du skriver att du har det tuffare eller "uschligt" som du kallar det. du "rattar" alla dina olika projekt, och "bebolinon" "Piggly" är nästan alltid så "rackarns" glad och du åker till "Portugallien" och "grisar" vid poolen och bor i "Estocolmo" och allt verkar bara så himla toppen. jag har själv en bebis i samma ålder och känner mig ofta slut och inte alls sådär självklar som du. och så läser jag din blogg och känner mig ännu mer slut och misslyckad för att jag inte kan vara sådär käck och glad som du:(
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen