Gudfar Charlie

I dag har vi hängt med Niklas lillebror Charlie, som även är Iggys fräsiga gudfar. (Han har precis badat kanske jag ska tillägga, han glider inte alltid runt i endast handduk. Även om det vore rätt skoj.)

 

Eftersom varken jag eller Niklas är direkt troende, så kommer inte Piggly att döpas. Men ett par gudföräldrar ska han ändå ha tycker vi. Ju fler härliga personer som är involverade i Iggelonis uppväxt desto bättre. Det ligger ju nåt i uttrycket "it takes a village to raise a child", och jag vill gärna att Iggy ska få hänga med så mycket olika mänskor som möjligt. Det borgar för inlevelseförmåga, vilket borgar för empati vilket är en egenskap som jag är väldigt mån om att Iggy ska ha. Fanns det mer empati i den här världen skulle den se bättre ut.

 

En helt annan sak - HUR lik är inte Iggy sin pappa på den här bilden? Jag ser bara en liten miniversion av Niklas... Och på tal om det så verkar typ ALLA (fortfarande) tycka att de är lika som bär denna far och denna son, inte bara på den här bilden utan på ALLA BILDER JAG LÄGGER UPP HELA TIDEN. Har bara hört från två ynka personer (på snart sex månader!) att Iggy är lik mig. Och att de sa det tror jag mest berodde på att de ville vara snälla. Så, pappa får minsann fortfarande all cred för Iggys cuteness. Hrmpf. När marscherar mammas gener in och visar sig kan man ju undra? *väntarotåligt*

7 kommentarer

Mer än 6 år sedan
R&Elin: Ha ha ha, ska vidarebefordra dessa uppskattande kommentarer till Mr Charles himself, han blir nog väldans glad! Han är...typ singel. Ska tala om för honom att han är paxad av Elin nu då. ;-)
Mer än 6 år sedan
Eeeh är gudfadern singel?
I såfall paxar jag han direkt!!
Mer än 6 år sedan
Ingen dålig gudfar han har! ;p
Mer än 6 år sedan
Vi valde också att inte döpa våran son och hade en namngivningsceremoni istället. Väldigt oformellt, drog ihop familjen och bjöd på fika, visade bildspel från lillens första månader, spelade lite musik och presenterade hans faddrar/gudföräldrar. Inga presenter heller för det ville vi inte ha några utan bara låta alla träffa våran guldklimp Casper <3 Och det blev så lyckat! Precis som vi ville ha det, lugnt och avslappnat.

Det där med att vara lik pappan gäller även här. Kanske att han börjar bli liiiite mer lik mig nu (snart 7 månader) men det är nog bara önsketänkande från min sida ;)
Mer än 6 år sedan
Haha jag väntar fortfarande på att höra det och sonen är snart fyra år! han är så galet lik pappa så jag blir alldeles full i skratt ibland. Och pappa är en kopia av farfar så när alla tre är tillsammans så är det ännu lustigare!
Mer än 6 år sedan
Hört att bäbisarna är lika papporna så att de ska känna en samhörighet med varandra, typ en djurisk-instinkt! ...men jag tyckte iggilibi är lite små lik dog speciellt var han de på nån bild för inte sååå länge sedan!! Kram världens bästa vanja!
Mer än 6 år sedan
Har det precis likadant med min dotter, hon är så sjukt lik sin pappis. Hoppas att hon snart börjar få fler drag från mig, eller att barn nr 2 blir mer lik mig, så jag får credden för sötheten ;) ha en fin sommar!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen