He´s baaaaaaack!

Jippiiiee! Min glada bebis är tillbaka! Hela dagen i dag har han varit sitt vanliga soliga jag. Har bara hört ETT ENDA "brääää!". Det är framförallt skönt att han känns mer som sig själv, den här bebisen känner vi igen liksom. Gjorde ju (såklart) misstaget att googla på vad vaccinationer kan göra (om de går fel), och det är inte så rolig läsning. Så hönsig som man är slinker hjärnan lätt in på såna tankar. Därför känns det bra att han är "tillbaka". 

 

Försökte kolla i går om det finns några små tänder därinne i munnen, men han blev så jäkla sur på mig (tusen "bräää!" i rad) så jag pallade inte fortsätta. Men tydligen kan tänderna växa i skov, utan att de syns än. Så eventuellt har han haft ett sånt, utan att vi ser några små sockerbitar. Det visar sig. 

 

Nåt som däremot inte blivit bättre är hans sovande. Eller brist på sovande rättare sagt. I natt vaknades det 01.30, 03, 05, 07 och 08. Phu. Det är som att dras tillbaks till hur det var när han var nyfödd. Hoppas hoppas att även detta beteende är tillfälligt.

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Lina: ÄLSKAR när folk e osvenska! :-) Maila mig på [email protected] så hör jag av mig när det e dags för nästa mammagruppsmöte! :-)
Mer än 7 år sedan
Att han sover så knackigt kan tydligen ha med tandsprickningen att göra :-)
Har själv en liten Arvid på 4,5 mån och hans beteende liknar väldigt mycket Iggys! Vaknar ofta, humörsvängningar osv. Det är så kul att läsa din blogg då igenkänningsfaktorn är hög! :-)
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja!
Så skönt att lille Iggy verkar vara sig själv igen. Nej det är verkligen ingen rolig läsning om vacciner går fel. Jag trodde i min enfald att det bara var feber och eventuellt en svullnad de små skatterna kunde råka ut för. Önskar ibland att jag inte hade läst på utan levt kvar i min godtrogna bubbla.
Hoppas även att han kommer tillbaka till sin goda sömn då även sömnproblem kan vara en följd.

Ta hand om er!
Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Älskar att läsa din blogg, dels för att du kommer med massa roliga och fyndiga tips, men framför allt för att jag kan relatera mycket till dig. Vi befinner oss på "samma plats i livet" som det så klyschigt heter ;-)

Nu till mitt egentliga syfte, som inte bara är att smöra :-P OOOOOOM ni tar in fler brudar i er "mammagrupp", så ha gärna mig i åtanke! Jag och min lille pöjk Hugo, 5,5 månader som bor i Liljeholmen har inte riktigt hittat rätt crowd att hänga med så här i mamma/bebistider.

Nu postar jag det här med risk för att bli dissad. Känns ju sjukt osvenskt att fråga om man får vara med och leka, men what the heck ;-) Det är ju värt ett försök!!

Ha en fin dag/ kram Lina
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen