I går kväll

Efter drinken i baren högst upp, så slank jag och Niklas, samt Oliven å Kimmen som vi är här med (Niklas syster och kille) iväg på middag. Sjukt mysigt att kvällsstrosa genom ett ljummet Lissabon. På vägen hittade jag (såklart) en loppis. Blev dock inget fynd.

 

Har ju sagt det förr, och jag säger det igen: Portugal är inget matland. Att hitta bra restauranger är inte det lättaste, och man måste verkligen vara vaksam på vart man går. Att bara strosa runt och hitta nåt bra ställe kan ta...typ ett år. Men i går var en sån där kväll då allt bara föll på plats. Vi slank och satte oss på ett ställe som såg fantastiskt mysigt ut, och där maten visade sig vara sjukt bra. Champanheria Do Largo hette det, och hade grymt goda tapas. Ovan ses tempuratorsk med korianderkräm. Vansinnesgött.

 

Och det här var en "roasted suckling pig" som var nästan obehagligt smarrig. Ett riktigt gott glas rätt till det, så var saken biff. Eller pig. Två snusande bebbar som sov sig igenom middagen bredvid bordet gav kvällen guldstjärna.

 

Finfin avslutning på dagen, och härligt välkomnande till Lissabon var det i alla fall.

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
S: Bebbarna låg å sov i sina vagnar så snällt. :-)
Mer än 7 år sedan
Men vart var bebbarna när ni slank och åt?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen