Kock sökes!

Hörrni, nu finns chansen till världens härligaste sommarjobb för den som kan laga mat! Jag har ju tidigare berättat om hotellet som Niklas familj startat i Portugal - Surfers Lodge Peniche - och nu söker de en kock omgående för jobb i sommar och eventuellt längre. Det är väääärldens mysigaste ställe, sjukt fint och fantastisk stämning.

 

Det här är en del av baren och det öppna köket. Det är här som kocken kommer husera. I jobbet ingår lön såklart, och gratis boende. Erbjudandet gäller i första hand över sommaren, men med möjlighet till förlängning även i höst för den som vill. Man jobbar i samma team som en av Europas bästa kockar, Daniel Håkangård.

 

Lodgen ligger i surfparadiset Peniche, en dryg halvtimma norr om Lissabon. Frukost, lunch och middag serveras (supersmarrigt käk!) varje dag.

 

Här är en liten video där man kan spana in detta sköna ställe ytterligare. Ansökan med cv skickas till [email protected]. Tipsa alla ni känner som kan veta någon kock som är intresserad! Dela gärna detta inlägg på Fejan, eller maila länken vidare. 

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Gud vad charmigt ställe!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen