Pankislurre!

Tack vare en snäll Instaföljare (jag hittas på @vanja_wikstrom om det är någon som undrar) som såg var vi befann oss i går, fick vi tips om Café Ekudden. Ett fik precis vid vattnet, i krokarna här där vi semestrat runt en vecka.

 

Så vi tog en barnvagnsprommis dit och lunchade. Väldigt härligt ställe som levererade riktig skärgårdskänsla trots att det inte ligger i skärgården. Det gillas.

 

Niklas lunch vs min lunch. Vuxen vs barn, typ. Han tog en caesarsallad  å mellanöl. Jag tog pankisar å Loka. Kunde inte motstå dem när jag såg dem mysa runt på menyn, även om det var barnmenyn. Pankisar till lunch = semesterfeeling till tusen!

 

Nöjd pankismumsare. Ser förresten att poolbadandet har sköljt bort det mesta av mina tjusiga lavendeltoppar. Får bättra på dem snart. Är sugen på att köra hellila hår, men eftersom det lila blev blått (av kloret i poolen tror jag) så tror jag att jag väntar några veckor tills det att mina poolbadande dagar är över för den här sommaren. Lila hår känns härligt, men jag är nog inte lika sugen på blått.

 

Hittade den här spännande prytteln i skogen på vägen hem. Var ju tvungen att hoppa upp å sätta mig på den. Det var ju helt klart en blogg photo-op som inte kunde missas. Så där sitter jag, mitt i skogen på en underlig manick. Drickandes take away-cappuccino. Helt casual. Eller nåt. Ehh. Nåja, det blev en rätt fin bild i alla fall. Blogg photo-op, som sagt. 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen