Park life

Vi tog vara på det tjusiga vädret i dag och körde lite parkhäng med Piggly. Som - halleluja - spenderade en del av hänget på mage! Det går något bättre nu. På BVC sist flikade de in lite lagom taktfullt att vi nog "borde låta honom ligga lite mer på mage, så inte huvudet blir så platt" Hjääälp! Sen dess ser jag bara hur platt Iggelinis stackars bakhuvud är. Rättar det till sig, eller? Och spelar det nån roll, förutom rent estetiskt? Tror inte det. Och vem har egentligen bestämt att platta huvuden är fula? Platt är det nya svarta, vad jag har hört. Högsta mode på bebisfronten. Jupp.

 

Det var en kombinerad playdate med Niklas syster Oliven och hennes bebis (Iggys kusse) Ruben. Vore så himla kul om Ruben å Iggy blev kompisar när de blir lite större. Även om det känns rätt lurigt att tänka sig de två ute på stan som 16-åringar, spanandes på brudar (eller gossar - who knows?), snikandes billig öl på falskleg. Nåväl, det är (tack och lov) låååångt dit. 

 

Niklas fick stajla inför Ruben med sina fräsiga bollkunskaper. Och jag fick lufta fötterna. Bra dag! 

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Emelie & Amanda - Bloglovin kräver RSS-feed vilken vår nuvarande sajt (och därmed denna blogg) tyvärr inte har. :-( Men! Om ungefär en månad kommer det vara fixat, hojtar när det är klart så får ni mer än gärna följa på Bloglovin! :-)

Sara: Hoppas din lille gos mår bra, och att höfterna rättat till sig! :-) <3
Mer än 6 år sedan
Jaa kan du fixa bloglovin
Mer än 6 år sedan
Min son låg i höftskena i nästan 7 veckor så hans huvud har tyvärr också blivit platt men på BVC säger de att det bör rätta till sig om man försöker undvika för mycket ryggläge dagtid/vakentid. Men för säkerhets skull kommer läkaren göra en bedömning på 6-månaderskontrollen i augusti.
Mer än 6 år sedan
Mysigt! Varför finns inte bloggen på bloglovin? Det är ju så smidigt att ha alla favoritbloggar samlade :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen