Så. Rackarns. Nöjd.

Det här är jag, just precis NU. Och just precis NU är jag så jäkla rackarns nöjd. Nybastad, nybadad och typ nykär i livet. De här senaste dagarna har nämligen gjort underverk.

 

Jag har ju bölat lite tidigare om det här med att min mammaledighet inte riktigt blivit så....tja - ledig. Att jag på många sätt upplevt det senaste halvåret som den stressigaste tiden i mitt liv. Men. De här senaste sex dagarnas totala avslappning känns som att de väger upp sex månaders stress. Faktiskt.

 

Vi har ju flyttat ut temporärt till Niklas föräldrahem, ett hus som är underbart att vistas i. Även om jag trivs som fisken i vattnet hemma hos oss, så är det lätt att jag slinker in på jobb där (antingen i tanken eller plockar fram datorn), eftersom det på nåt sätt alltid ligger så nära till hands. Så att byta miljö har varit skönt. Värmen är en annan sak - att Stockholm helt plötsligt fått för sig att det är Rhodos har gjort att vi (eftersom det så lyxigt finns pool här) ägnat dagarna åt att vara utomhus. Vilket minimerat jobbandet för min del. 

 

Varje dag har jag och Niklas ätit lyxigt och nyttigt (känns alltid bra när man är snäll mot sin kropp), lekt med Iggy och smidit storslagna planer inför framtiden. Vi har haft sån maxad semesterfeeling, och jag har verkligen varit såväl urkopplad som bortkopplad. Eller okej, kanske inte 100%, men precis så mycket ur- och bortkopplad som jag känt att jag velat vara. Och det har varit så rackarns härligt.

 

Jag riktigt känner hur energin kommer tillbaka, hur peppen på jobbet börjar smyga sig på igen och hur mycket jag älskar min familj, mitt jobb och...mitt liv. Sex dagar kan (tydligen) göra all skillnad i världen.

4 kommentarer

Mer än 6 år sedan
Anna: Ha ha, funderade faktiskt precis på att skriva ett inlägg om det, så det kommer! Tvillinghjärna!

Emelie: Tack snälla! :-) Jaaaa, det är världens bästa plagg! Men... Det är köpt i Tokyo förra sommaren, ett japanskt märke som heter Goa. Kanske att du kan hitta det om du googlar...?
Mer än 6 år sedan
Hejsan! Gud vad roligt att höra! Nu har jag tittat på din senaste video och undrar vart du har köpt plagget du har på dig, den är så snygg, ser så skön ut, och verkar helt perfekt när man är utomlands. Du är så otroligt fin i rakt hår det måste du fortsätta med.
Kram kram
Mer än 6 år sedan
Härligt att höra.
Ifall du har lust att skriva ett inlägg om hur det funkar med sexlivet efter kejsarsnitt samt med bebis i familjen vore det intressant läsning. Hur får man orken/tiden? Tiden efter snittet? Förstår om det är en väl personlig fråga som du inte vill dela med dig av, fast jag undrar.

Kram kram
Mer än 6 år sedan
Guuud vad fin bild!! Man ser verkligen lyckan du beskriver i ditt leende!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen