Solskyddspremiär!

Fick äääntligen chans att testa vagnens solskärm/UV-skydd i dag, har försökt klicka hem det i typ hundra år men de har varit restade fram tills just precis NU. Så nu finns de i lager igen (tips till er som har Joolzvagnar, jag köpte mitt här).

 

Såhär ser det ut när man har det på vagnens sittdel, ser schysst ut tycker jag. Solskärmen är alltså den svarta kanten på suffletten, och UV-skyddet är som ett nät som man fäller ner. 

 

Piggly verkade trivas finfint inne i sin silverbubbla, så det var ju bra. Jag däremot tyckte det kändes lite lurigt att inte kunna se honom, så jag var tvungen att trycka nosen mot silvret ungefär en gång i kvarten för att kika in på el bebo. Det tyckte el bebo ifråga var jätteskoj, så det var inte direkt ett problem. Och man vänjer sig väl antar jag. 

 

Är absolut nöjd, det enda jag tyckte var lite knepigt var att när man ska fälla upp UV-skyddet så måste man dels knäppa fast det på insidan av solskärmen, plus stoppa in det i ett fack och dra igen en dragkedja. Det orkar man liksom inte mecka med, i alla fall inte om man ska ta av och på det flera gånger om dagen. Så jag gjorde som på bilden ovan istället, drog upp det över solskärmen. Inte lika snajdigt kanske, men det gick betydligt fortare.

 

Tycker annars det var ett bra solskydd, lätt att fästa på vagnen och täckte precis det man ville att det skulle täcka. Tummen upp för Joolz även på denna front alltså!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen