Stolt som en tupp (eller höna rättare sagt)!

Jag berättade ju för ett tag sen att onlinemagasinet TheWayWePlay.se var hemma hos oss för att plåta och göra en intervju. Well, nu finns den ute och går att läsa här! Tycker reportaget blev kalasbra, jättebra frågor och maaagiskt fina bilder tagna av tokduktiga Linda Alfvegren.

 

Piggly är lite av en surmule på nästan alla bilder (detta var två dagar efter vaccinationen som orsakade feber och jordens suraste bebis ni vet), men som tur är så är han väldigt söt även när han inte är en liten sol.

 

Intervjun är lite som ett hemma hos-reportage också, så det är ett finfint tillfälle att kika in i vår lägenhet för er som är nyfikna. Här är boxhandskarna vi fyndade på loppis för några veckor sen, kommer ni ihåg dem från det här inlägget? Så rackarns fina. 40 ynka riksdaler gick de lös på.

 

I reportaget står det att vi "inte är några minimalister" inredningsmässigt ha ha... Och det är mitt i prick. Vi är nog mera maximalister. The more the merrier liksom.

 

Sväng förbi TheWayWePlay och kolla in intervjun och alla toksnygga bilder här ni som vill! Världens bästa sajt, sprängfylld med inspo på alla fronter. Ett riktigt lyxigt onlinemagasin nishat till föräldrar. Me like!

 

Min favoritdel är den avdelning som jag å Piggly är med i - Small Talk. Kika in där så hittar ni fler reportage med ett gäng riktigt inspirerande mamas!

 

(Alla bilder tagna av Linda Alfvegren, lånade av TheWayWePlay.se)

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Sara & Amanda: Men hörrni... Jag å Piggly rodnar ikapp här hemma. Vad söta ni är. TACK! Mmmwwaaaah! :-) <3
Mer än 7 år sedan
Så fina ni är!
Man kan ju inte annat än att bli inspirerad av dig & din härliga utstrålning!
Ger mig energi & ett leende på läpparna!:)
Tack underbara du!


Kramar till dig & din söta familj.

/Amanda, mamma till två små pojkar.
Mer än 7 år sedan
Fina du! Jag blev så himla glad av att läsa intervjun med dig.
Jätte fina frågor men med ännu finare svar.
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen