Supersmart bebispryttel!

Eftersom det var några som frågade vad det var för nåt som Iggy ligger på i det här inlägget, så kan jag berätta vad det är och samtidgt tipsa om en sjukt smart grej. Det är en pryl som heter SleepCarrier och den är fyra (eller fler tycker jag) grejer i en: bärsele, mjuklift, babynest och lekmatta/madrass. Vi använder den till massor av grejer. Ovan får den agera lekmatta.

 

Vi använder den också som babynest (det finns stroppar i sidorna som man kan snörpa ihop SleepCarriern med så att den blir ombonad och gossig) och som resesäng. Nu när vi bott hos Iggys farmor i en vecka till exempel, så har han sovit i den här. Han börjar bli för stor för sitt näste, och det som är fiffigt med den här grejen är att den har en (urtagbar) bottenplatta som gör att bebisen alltid ligger plant med ryggen. Väldigt smidigt att den har handtag också, så att man bara kan fiska med sig Igster upp ur sängen och in i vardagsrummet. Och där släpper man ut stropparna så blir nästet en lekmatta. Toppsmart!

 

Snodde en bild från SleepCarriers webbplats så att ni får se hur den ser ut när man bär omkring på den. Den funkar som synes som mjuklift också, och man kan pluppa ner den i vagnens liggdel.

 

Ytterligare en snodd bild som visar hur den funkar när man använder den som bärsele. Vi har inte använt den här funktionen, men det följer med en liten sele som man hakar på carriern och som gör att man kan vagga sin bebis till sömns - medan den ligger helt plant på rygg. Andra bärselar/bärsjalar ligger de ju böjda i, alternativt sitter upp i och då kan de inte vistas i dem lika länge. Men i den här kan de alltså vaggas till sömns och sen knoppa vidare hur länge de nu behagar.

 

En bonusgrej är att den är rackarns bra att slänga ner alla leksaker i när man ska förflytta sig från sovrummet till vardagsrummet, sen från vardagsrummet ut till trädgården, och sen från trädgården...ja, ni vet hur man håller på. Och varje gång är det en miljard bebispryttlar som ska flyttas, förutom själva bebisen. Då funkar den här grejen även finfint som leksaksinsamlare. 

 

Här är en liten film som visar hur man använder den. Kan tillägga att Iggy ääälskar att man gungar omkring honom när han ligger i den (med stropparna hopsnörpta som ett näste). Inte säker på att den är godkänd som bebiskarusell, men den är i alla fall väldigt bra på det. SleepCarriern hittas här!

3 kommentarer

Mer än 6 år sedan
SleepCarrier är världens bästa grej, Freja och Niklas som står bakom den är helt fantastiska, OCH de stödjer Hungerprojektet för varje såld SleepCarrier!
Mer än 6 år sedan
Har helt missat den här, känns som att man sätter upp den på önskelistan! Vilken bra multigrej. Bra när en sak har fler användningsområden, det är ändå så mycket man behöver köpa till sitt barn så det är ju skönt med saker som multitaskar. tack för tipset!
Mer än 6 år sedan
Vilken smart grej!

Tack för en toppenbra blogg! Du är så otroligt duktigt på att fota och skriva. :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen