Vacation vibes fortsätter

Vi stannade ju kvar härute hos Igsters farmor, så våra vacation vibes har definitivt fortsatt även i dag. Piggly har invigt barnstolen, och man inser att han växer så det knakar. Svårt att se när man är med honom varje dag, men för bara några veckor sen hade den här stolen inte alls varit nåt för Iggly. Han hade slunkit rätt ur den.

 

Vi har spenderat dagen med att promenixa omkring här i faggorna, tog till exempel en tur till graven och hängde med Iggys farfar. Det var fint men sorgligt. Lasse, we miss you. ♥

 

Sen har vi grisat vid poolen och varit...lediga. Det är helt magiskt vad mycket det gör att bara komma bort från stan i två dagar, en övernattning gjorde verkligen susen. Det känns som att vi är på resa och har varit borta en vecka. Fantastiskt mysigt. Faktiskt så mysigt att vi stannar i natt också. 

 

Farmor bjussade på spontan barnvaktning, så det innebar spontan datenight för mig å Niklas. Vi slank i väg på dinner and a movie, och jag hann fynda ett par sjukt fräsiga Filippa K-braller på rean. Succé! Vi såg "The fault in our stars", en film baserad på en bok som är fantastisk. Filmen var helt ok, den hade Hollywoodifierats en del och var märkbart riktad till en yngre publik. Så hade jag varit 17 bast hade jag nog typ DÖTT för att jag tyckt den var så fin. Men eftersom jag är pushing forty så blev det inte riktigt så.

 

Men jag tyckte om filmen ändå, mest för att den påminde mig om hur fin jag tyckte boken var. Så boken är ett hett tips, den är väldigt läsvärd och man behöver inte vara en 17-åring tjej för att uppskatta historien. Och det var såklart väldigt mysigt att få hålla handen med min karl i två timmar. Men kanske var det mysigaste av allt att få komma hem till en liten god bebisgris, som vaknade när vi kom och bjussade på breda smajl. Fy satan vad kär jag är i min bebis.

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Kan man inte få se en liten bild på Filippa K- brallsen?! :)
Mer än 7 år sedan
Fanny: Jaa, visst är de fina? :-) De är från Åhléns!
Mer än 7 år sedan
Härligt med lite semester-feelings, välbehövligt många gånger :)
Måste fråga, Iggys byxor (de svartvita) var är de ifrån? Underbara!!!

/Fanny
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen