Vacation vibes

I dag har vi kamperat hos Iggys farmor. Så rackarns skönt att kunna hänga vid en pool när det är så varmt som det varit i dag. Mindre skönt att hänga i stan då. Piggeloni har fått röja runt i bara blöjan hela dagen, och mamma å pappa har rockat badkläder.

 

En klar favorit på lekfronten - pappa pussar Iggys mage medan han grabbar tag i pappas hår. Funkar lika bra med mamma, bara det att mitt hår är svårare att släppa ifrån sig iom att det är så mycket längre. Så halva mitt hår har typ blivit utslitet. Men vad gör man inte för att få sin bebis att skratta..? Ehhh. 

 

När man får barn förvandlas alla utflykter till rena rama campingexkursionerna. Även om man bara ska till ICA. Det är en rackarns massa grejer som ska med hela tiden, här är vår packning för dagen. Som snart kommer bli ungefär dubbelt så stor, för eftersom det var så mysigt här bestämde vi oss för att sova över. Så just nu är Niklas i stan och hämtar det som behövs för en övernattning; mera blöjor, sovpåse, babynest, ersättning, tvättservetter, kläder bla bla bla. 

 

Okej, jag VET att bebisar i afrikanska byar inte behöver en sovpåse för att klara natten. Men även om jag överdriver lite - visst är det så att man numera släpar omkring en himla massa grejer hela tiden? Nåväl, jag får se allt bärande å råddande som gratis träning för både kropp och knopp. Övar ju upp såväl muskler som strategitänk. #glasetärhalvfulltglasetärhalvfulltglasetärhalvfullt

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Hej Vanja! Jag har precis som du snittats och det gjorde jag för ca 1 månad sedan. Jag undrar hur du har fått tillbaka din smala kropp o platta mage? Min mage är som en liten hängande påse eller liksom överflödigt skinn. Har har du gjort för att få tillbaka kroppen? :) får man fråga hur mkt du gick upp? Själv gick jag upp hela 20kg så kanske det kan vara orsaken till min tjockismage nu .. vägde 44kg före, 64kg i slutet och nu 54kg till mina 166cm så det är bara magen som är tjock men det stör mig ändå :) ..kram på dig!
Mer än 7 år sedan
Guuuuuud så skönt att se någon annans packning för "resa" med bebis!!
Vi har också en kille, nu 3,5 månad, och rackarns va mycket mer grejer man ska ha med, även om det bara är en natt man är hemifrån! Älskar igenkänningsfaktorn!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen