Vi fortsätter väl semestrandet då...

Man kan inte annat än att kapitulera för vädret när det beter sig såhär ljuvligt. Så vi kör en dag till av bikini, solhatt och grisning vid (och i) poolen i sällskap av favoritmagasinet. Och favoritsolkrämen!

 

Ni som följt den här bloggen ett tag vet ju om att jag är i det närmaste besatt av (bra) solskydd. Jag smörjer in mig för kung och fosterland, och är maniskt noggrann med att inte bränna mig. Det känns så sjukt ohälsosamt, och konsekvenserna är ett alldeles för högt pris att betala för några veckors fräsig bränna. Detta innebär att jag ständigt är på jakt efter Den Perfekta Solkrämen, och nu tror jag banne mig att jag har hittat den, så jag måste bara tipsa vidare till andra solskyddsfanatiker!

 

Märket heter Bioline och krämen innehåller bara naturliga dofter och färgämnen. Så lite skit som möjligt alltså. Den funkar till både kropp och ansikte och är sjukt dryg. En tub räcker en hel vecka för mig, och då krämar jag in heeeela kroppen och snålar inte. Ibland bättrar jag på flera gånger om dagen. Man blir inte sådär jobbigt vit av den, och den doftar helt fantastiskt! Solkrämer har ibland en tendens att dofta lite surt och stickigt tycker jag, men den här är fräsch och lätt.

 

Har använt den varje gång vi varit i Portugal detta år, och jag som har superkänslig hy har inte bränt mig en endaste gång (!). Har typ aldrig hänt förut. Så jag är sjukt nöjd med den här rackarns krämen. Tycker också att jag blivit finare brun. Funderade ett tag på om det hade med preggofieringen att göra (hormonerna åstadkommer ju konstigare saker än så), men det kanske beror på solkrämen? Jag vet inte, har inga belägg för att det är så. Men jag vet i alla fall att jag inte bränt mig och att den är den bästa solkräm jag provat hittills. 

 

Klickade precis in mig för att köpa hem mera inför Portugallien dit vi ska snart, och såg att det just nu dessutom är tag tre betala för två på alla solprodukter från märket som gör denna dunderkräm. Woop woop! Det var det förra gången jag var inne och shoppade hem den också, älskar när webbshoppar har bra dealar på ens favvoprylar. Hursom - för er solälskare som samtidigt vill skydda er så bra ni bara kan, här hittas krämen (och dealen)! Sola säkert nu darlings!

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Tack för tips! Klickade hem den senast du skrev om den i bloggen och tycker den är grym. Doftar fantastiskt också!
Mer än 7 år sedan
Vill tipsa om en solkräm från Forever Living som är det absolut självklara valet för mig! En solkräm som är baserad på aloe vera tillskillnad från de flesta andra som är baserade på vatten. Skyddar mot UVA och UVB. SPF 30. Vattenfast och ekologisk. Ett självklart val för mig att ha på vår lilla knodd med! :)
90 dagars kundgaranti, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka, även om du gjort slut på den!
Kontakta gärna mig om du är intresserad av att prova! :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen