When the cat´s away...

Min absoluta favoritmat när det kommer till middagar är plock. Ääääälskar det! Min kärlek för charkuterier grundlades i tidig ålder, eftersom min pappa och jag brukade festa loss på vad vi kallade "korvmiddagar" (kanske mindre charmigt än "plock") när det vankades helg. Då köpte han hem massa goda korvar och annat plock, och så mumsade vi i oss. Supergöttigt. Nu är ju "charkisar" superdupertrendigt, och det är fantastiskt tycker jag. För det innebär att delikatessdiskarna numera är överfyllda med alla möjliga korvar å skinkor från jordens alla hörn. Love it! Min absoluta favorit är tryffelsalami.

 

Hursom, Niklas brukar reta mig för att mitt standardsvar på hans fråga "Vad ska vi ha till middag i kväll?" aaaalltid är "plock!". Jag avskyr ju att laga mat, så det funkar finfint för mig även av den anledningen. Niklas (som gillar att laga mat) vill hellre äta varmt på kvällen, så det är inte jätteofta jag får igenom min plock-önskan. Men! I kväll är han inte hemma, så då blire "korvmiddag" på studs!

 

Jag har tillåmed kirrat dessert! Veckans NU (sliskigt I know, men det är ett guilty pleasure of mine) och en ny variant på organisk choklad som jag inte testat tidigare. Blir perfa när Piggly somnat. Då ska jag kura ihop mig här i soffan, läsa slisk, snaska gotte å surpla zinfandel. Mmmmmm...

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen