Äääääntliiiigen!

I dag var jag hos frisören, för första gången sen Piggly föddes. Ett sant HALLELUJA-moment! Det är snart 6 månader sen nån rörde min risbuske till hår, och utväxten ska vi inte ens prata om (men man kan väl säga att den var i svårt behov av uppstyrning). Det var lite läskigt, för min ordinarie frisör har fått bebis (nästan samtidigt som jag), så jag gick till tjejen som hoppat in för henne. Eftersom jag är lite av en krävande kund (hehe) så tycker jag INTE om att gå till nya frisörer, för jag blir så sällan helt nöjd. Men! Denna norska darling Maggie var heeeelt fantastisk! Så rackarns bra! Färgen blev toppsnygg (kalla blonda slingor) och klippningen superfin (typ samma page, fast ganska mycket kortare).

 

Hon var sjukt noggrann med såväl klipp å färg, och gav mig huvudmassage TVÅ (!) gånger (kommer ju älska henne livet ut nu, hon vet hur man vinner över mitt hjärta...). Men det bästa av allt, vet ni vad det var? Jo - hon lyckades få mig att känna mig snygg i RAKT hår...! Händer ju inte ofta. Typ aldrig, som jag ju luftat för er tidigare. Senast det skedde var när ni var så snälla mot mg här i bloggen då jag postade en rakhårad Vanja. Innan dess kan jag knappt komma ihåg när jag kände mig fin i mitt naturliga hår.

 

Vad var tricket då? Jo - hon lärde mig att det som ofta gör att man inte är bekväm i sitt raka hår (om man är en sån som gillar att locka det), är att det lägger sig så platt - man får ingen volym på frippan. Så hon hade en liten tuperingsskola med mig, och SEPÅFAN! ...när hon var klar (såg ju ut som en dammtuss först, innan det liksom var...tillslätat) så kände jag verkligen skillnaden. Det var det som gjorde det. Jag tyckte jag såg rätt het ut faktiskt, det raka håret till trots. När jag fått gå hem och pilla vidare lite (vill alltid styra om litegrann, så att jag får håret "på mitt sätt") så kände jag mig ännu hetare. Så pass att jag tillåmed blev lite sugen på att köra straight ibland. En stor eloge till denna norska pärla alltså, heja Maggie!

 

Är ledsen att jag inte har nån bild på hur jag ser ut, försökte ta ett kort för att visa min nya fräsiga look, men det blev bara pannkaka. Jag sov i princip inte alls i natt, och när en mänska pillar mig i huvudet i tre timmar i sträck (bästa som finns!) så frisätts så mycket lyckohormoner att jag blir typ hög resten av dygnet. Detta kombinerat med extrem trötthet gjorde att jag såg ut mer som en horsepundare än en nyklippt småbarnsmamma, så jag satsar på att ta en bild i morgon istället. 

 

Hoppas hoppas att jag tycker att jag är lika fin i morgon, så att jag inte vill slita fram plattången å locka järnet så fort jag ser mig själv i spegeln. Det har ju hänt förr. Den som lever får se.

 

Man får alltid göttigt lyxkaffe hos min frisör, men nu hade de börjat med en himla härlig extra treat: fruktsallad! Satans god var den också. Vilken bonus. Och vilka perfekt spenderade timmar: sitta ner i lugn å ro, surplandes lyxkaffe, smaskandes fruktsallad, läsandes glossiga magasin. Med någon som konstant pillar en i håret. Och i princip ingen mobiltäckning, så det är omöjligt att jobba samtidigt. En PERFEKT eftermiddag med andra ord. 

1 kommentar

Mer än 7 år sedan
Åhh, vad heter frisörsalongen och vart ligger den? :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen