Date Day III

Väl tillbaka i huset passade vi på att grisa i solen lite till. Man kan aaaaaldrig grisa för mycket i solen. Iförd hatt å extremt mycket SPF förstås. ;-)

 

Ingen Date Day utan sexchock! Eller nåt. Min kära fästman är i alla fall inte särskilt blyg (har nog aldrig mött en naknare man. Raka motsatsen till mig, som helst vill ha bikini i badkaret, typ) så han bjussar glatt på lite hud. Undrar om Piggly kommer brås på mig eller på sin far vad gäller hudbjussande? Har en känsla av att han kommer bli en naken liten filur. Får nog fortsätta värnandet om vitsen av badkläder på egen hand.

 

En sak som är väldigt rolig med att ha barnvakt (när man själv är hemma, tillsammans med barnvakten) är att man blir nästan ÄNNU mer sugen på att hänga med sin bebis. För när jag ser någon annan med Iggeloni så växer hjärtat lite extra i bröstet, jag tycker nästan att han är ÄNNU härligare å sötare. Så när det var dags för Beatrice att gå hem, så var man helt klart extra sugen på att bebismysa. Så kvällen slutade med hämtpizza, mörk choklad, film och soffmys med bebis i famnen. En värdig avslutning på denna Portugallienvistelse! ♥

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen