Date Day!

Så! Nu har vi landat i Estocolmo igen, men dagens bildskörd får bli från i går. Vi hyrde som sagt in barnvakts-Beatrice, så hon kom vid ett och stannade till klockan sex. Då passade vi på att slappna av rejält, och eftersom vädret var kalas i kubik inledde vi vår date day med att grisa runt poolen. Att bara få ligga ner, HELT avslappnad med hatt på huvudet och skvallertidning i handen = sånjäklalyckla.

 

När vi grisat loss rejält slank vi ner till stranden. Jag fick chansen att premiärbära Oysho-klänningen jag köpte förra gången vi var i Portugallien. Känslan att kunna ränna runt i såna här plagg UTAN att frysa = sånjäklalycka.

 

Eftersom jag tvingar Niklas att ta ungefär hundrasjuttiotretton bilder på mig till bloggen, så tyckte han att det var dags för mig att återgälda fotograferandet. Et voilà - Dagens Dadspo! Brunbränd barfotakarl i sommarskjorta = sånjäklalycka.

 

1 + 1 = sånjäkla lycka. #ivoryandebony

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Linnea: Absolut, ska styra ett portugalinlägg. Mitt bästa tips är att bo i Niklas familjs hus (dela på kostnaden om man är flera) eller på Surfers Lodge. Sjukt mysiga ställen båda två. Hittas på: villa-m.com och surferslodgepeniche.com

Men jag ska styra lite mer Portugaltips, lovar!

Den gosiga amningsbhn finns faktiskt i grått, vi hade den förut men slutade köpa in den då de andra sålde mycket bättre. Men vi kanske ska ta in den igen då. Ska ta upp det på kontoret! :-)
Mer än 7 år sedan
Kan du inte berätta lite mer om Portugal som resmål? Det ser ju sjukt härligt ut! Men vart i Portugal ska man åka/bo osv?
Sen undrar jag även om amningsbhn ni har i webshopen (den gosiga som man kan köpa till paketpris) kommer att komma i fler färger? Som svart eller grå tex, för såna som mig som har lite svårt för pasteller ;)
Tack för en bra blogg! :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen