Datenight!

I kväll hade vi datenight jag å Niklas. Körde en klassisk dinner and a movie-kväll. Har inte varit på bio sen pre-Piggly, så det satt fint med lite godissnaskande och handhållande i biomörkret. Vi såg den nya Tom Cruise-filmen, tror den heter Edge of tomorrow. Lite sci-fi, lite framtid, åsså 3D på det. Ingen djuplodande rulle, men precis vad vi kände för. Tom Cruise i sitt action-esse liksom. Inte så värst romaaantic kanske, men jäkligt underhållande. Den var helt klart sevärd om man gillar den typen av filmer. Slank vidare till storfavoriten Il Tempo efteråt, och slukade en vansinnesgod pilgrimsmusslepasta, till det ett glas himmelskt (jupp HIMMELSKT faktiskt) gött rödtjut. Delade på en tiramisu till efterrätt och var som vanligt sjukt nöjda. Ni som bor i Estocolmo och gillar italienare - ta en sväng till Il Tempo, alltid värt ett besök. Så jäkla härligt ställe.

 

Som grädde på moset förärades jag en present! Jippie! Det var en försenad kombinerad fölsis/mors dag-present. När jag fyllde år satt vi på ett plan hem från Portugal, och när det var Mors Dag satt vi på ett plan TILL Portugal. Så mina bemärkelsedagar hamnade liksom lite i skymundan. Tog igen det i kväll istället. Eftersom jag är skilsmässobarn och uppvuxen med två familjer så är jag van att skjuta på och flytta om dagar så att det ska funka att få till det med alla inblandade. Så att flytta en födelsedag några veckor hit eller dit är no big deal. Som tur är för Niklas. ;-)

 

I paketet låg ett jättefint silverhalsband. Lite kul att det var just en trekant, har nämligen kikat länge på de här smyckena som just baseras mycket på trianglar. Jättefint tycker jag. Det hade Niklas ingen aning om, så det var bra jobbat att lyckas välja en form som jag känner mig sugen på. Plus i kanten! Barnvakteriet hade gått kalasbra, Piggly var en glad å nöjd bebis när vi kom hem och morfar, moster å bonusmormor var också glada å nöjda. Vi hade styrt en god middag och snacks till dem, så mätta var de också. Gäller ju att göra det så lyxigt som möjligt för de snälla barnvakterna, så att de är villiga att göra det igen... All in all en härlig kväll!

2 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Eva: Det kommer från Tjallamalla! http://www.tjallamalla.com/collections/accessories/necklace+necklaces
Mer än 7 år sedan
Vart var det smycket du fick köpt?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen