Ett mobil(t) hem

Kan ju inte använda mitt ääälskade Hello Kittyskal längre iom att jag har en ny telefon, så jag är ju som ni vet på jakt efter ett nytt hem värdigt min kära mobil. Fick massa bra tips från er på sajter där man kan hitta skal i min smak (tack!), och håller på att tugga mig igenom dem för tillfället. Har några contenders som känns som att de kan komma att klickas hem, men har inte bestämt mig ännu. Men eftersom jag inte vill att telefonen ska ligga oskyddad i väskan och skrapas upp mot nycklar å kladdas ner av läppglans, så åkte den här gamla rosa godingen fram ur en låda därhemma. Den får bli ett temporärt hem tills dess att jag hittar den mest rosaglittriga mobilpryl som världen någonsin skådat.

 

Den är i rosa läder, en finfin kombo tycker jag. 

 

På baksidan finns det plats för kort, brukade ha den förut när jag gick ut å svirade. Perfekt när man inte vill ha med sig så mycket grejs. Och jag har en förmåga att alltid ha väldigt tjocka plåböcker (tyvärr mest fulla med kvitton istället för stålars dock), och en sån är skön att slippa när man ska dricka cocktails å dansa en hel kväll. Då vill man go light liksom. Hursom, är himla nöjd med att min mobil nu har ett temporärt (rosa!) hem. Känns tryggt.

 

Update: Mobilväskan finns att klicka hem här (för er som frågar).

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
ACS: Jupp, det är en plånka! Visst är den fiiiiin! My preciouuussss..... ;-) Jag hittade den i en vintagebutik i Tokyo, så den är inte så lätt att få tag på dessvärre. Den är gjord av en japansk designer som jag tyvärr inte minns namnet på, kikade i plånkan för att se om jag kunde hitta det, men det fanns inget som avslöjade vad sjuttsingen han heter. Bara en symbol. :-/
Mer än 7 år sedan
Är det en plånbok som ligger bredvid? Den i guld, glitter och snake <3 var har du hittat den? Har nog aldrig lagt ögonen på en finare och är lämpligt nog på jakt efter en ny plånka :)
Mer än 7 år sedan
Snygg, vad är det för märke ? Tack för en härlig blogg! :D
Mer än 7 år sedan
Vad fin! Var har du köpt den?
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen