Help please!

Jag har blivit ombedd att ställa två "barnrelaterade frågor" i nästa avsnitt av podcasten Barnvagnspromenader med Louise Hallin. Världens guldtillfälle att få experthjälp ju! Funderar på att fråga om det här med sitta utåtvänd/inåtvänd som jag nämnde i förra inlägget, men vet inte riktigt vad jag ska ha för fråga nr 2. Tänkte att jag ju kunde kolla med er - har ni några funderingar som ni vill dela med er av, så kan jag ju välja en fråga som ni vill ha svar på och ställa den i podden? Den spelas in nu på tisdag så jag måste skicka in frågan på måndag. Bara i dag (söndag) att komma på frågor alltså. Dela gärna med er i kommentarsfältet om ni har någon undring ni vill lufta, hon verkar sjukt kompetent denna Hallin, och podden är ju tokpoppis. Så det är ett finfint tillfälle att få vettig input på sånt man klurat på tänker jag.

4 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Kan du inte fråga om det här med bäbisar som inte vill ligga på mage? Förstod att Iggy inte ville det, och det vill inte min lilla tjej heller. Tacksam för tips på hur man kan få henne att göra det, och om det är viktigt att deligger på mage. De lär sig väl att gå ändå?
Mer än 7 år sedan
Tack för tipset, snälla rara! :)
Mer än 7 år sedan
@sofia - prova lanolin cream (bor i London själv så vet inte om den finns i Sverige men annars kan du beställa den på amazon eller liknande) det är en nipple cream men det som är så bra är att den inte smakar något och är inte farlig att få i munnen så tänkte att den vore super att ha på tummen! Bra som läppbalsam också! Xx
Mer än 7 år sedan
Jag älskar Barnvagnspromenader! Helt perfekt under långa, tråkiga.. ja, barnvagnspromenader. :) Jag har en tid nu tänkt skicka in en fråga men vet inte om den är sådär "allmän". Jag tänkte chansa nu iallafall när du ska vara med! (Förresten, grattis! Sjukt kul!!) Kanske har jag tur och får ut min fråga! Jag har en tjej på snart 5 månader (hjääälp, vart tar tiden vägen!?) som suger på tummen och har gjort nästan hela sitt liv. Regelbundet, och vääldigt passionerat, sen ca två månader tillbaka - båda tummarna dessutom. Jag har inga problem med att hon gör det, att det kanske är svårare att vänja av henne sen (vilket aaalla är så hjälpsamma om att påminna oss om) må då vara. Problemet är att hon blir så himla röd och torr, nästan på gränsen till sårig! Har läst att många stryker på nåt jäkla medel som smakar skunk för att barnet ska sluta.. Det känns inte okej att "tvinga" henne att sluta med något som ger henne trygghet. Eftersom hon vägrar tutte dessutom, känns det ju ännu knepigare och min fråga är då: Ska vi försöka få henne att sluta? Eller finns det någon lösning för dessa ledsna tummar?

Jättetacksam om du tar med min fråga. Annars; tack ändå. ;) Kraaam!
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen