Jag längtar inte!

Idag var första gången som Piggly hade på sig en riktig tröja, och inte bara en body. Det var Niklas som klädde honom i morse, och det var SÅ jäkla sött att se honom i en riktig, tja vad ska man säga - "outfit", typ. Jeans å tröja! Han såg helt plötsligt så mycket mer ut som en liten pojke, än som en liten bebis. Jag fick som en liten pust av framtiden. Himla mysigt. 

 

På tal om framtiden, så vill jag passa på att böla lite över en grej. Men bara lite. ;-) Vet inte om det är någon annan än jag som upplever detta, men jag tycker ibland att folk som har lite äldre bebisar/barn kan vara lite okänsliga. Jag har i alla fall fått höra ganska många gånger att "vänta bara tills om några månader, då är det en HELT annan grej, man får SÅ mycket mer kontakt". Eller "längtar du inte tills Iggy kan fästa blicken/krypa/prata? Det blir ju HIMLA mycket roligare då.". Eller "det är mysigt med bebisar, men det är mycket ROLIGARE när man har mer utbyte". Osv osv osv.

 

Jag veeeeeet såklart att absolut ingen menar nåt illa med att säga såna där saker, men jag kan i alla fall bli lite trött i mitt stilla sinne av att höra dem. Ibland vill jag bara säga att "NEEEEEJ! Jag längtar inte ETT DYFT efter att bla bla och bla ska hända! Det är alldeles PERFEKT där vi är just nu!". Jag skulle kunna likna det vid att någon frågar "är du inte sugen på att se slutet på filmen?". NÄÄÄÄÄÄ! Jag vill bara få en chans att SE DEN SATANS FILMEN, njuta av vad som händer på vägen liksom!

 

För jag längtar inte ihjäl mig efter att Piggly ska kunna vara nåt annat än precis just det han är JUST NU. Han var perfekt och sjukt rolig att hänga med i går, han var det i dag och han kommer vara det i morgon. Vägen e målet folks! Nåväl, enough med bölande. Och vem vet, om nåt år kanske jag sitter där själv med nån kompis som nyss fått barn och säger att "det är efter månad tre det verkligen BÖRJAR". I så fall får ni slå mig med en bajsblöja.

 

I dag har vi spelat in avsnitt två av "7 bästa bebisgrejerna". Ska se till att klippa ihop det så att vi kan putta upp det på tuben nästa vecka.

 

Vi spelade också in en House Tour. Det är ganska många som bett om bilder eller videos där man ser mer av inredningen i vår lägenhet (vad SÖTT att ni tycker vi har det fräsigt här i vårt bo!), så vi tänkte att då bjussar vi väl på en liten lägenhetstur. Får se när den kommer upp dock, det blev sammanlagt 96 klipp (!) vilket innebär att det blir lite av ett hästjobb att klippa ihop. Men tanken är ju att det ska bli ett inspirerande avsnitt, så då vill man ju visa mycket detaljer, och då blir det en rackarns massa småklipp. Får se när jag har tid att pyssla ihop det avsnittet, men nu vet ni att ett sånt e på g i alla fall. :-)

3 kommentarer

Mer än 7 år sedan
Jag brukar svara med, Jaha så du tyckte inte att det va roligt när din bebis va fyra månader? Synd..!
Då kommer dom ofta av sig lite och kommer på hir dumt det faktiskt låter.
Det går fort som det gör, måste man stressa fram allt?
Mer än 7 år sedan
Känner igen det till viss del, men jag får bara höra en massa negativt känns det som. Saker som att min snälla lille bebis så småningom ska förvandlas till ett trotsigt monster som plötsligt slutar sova om nätterna, spottar ut maten, vägrar att sluta med blöja, osv osv. Jag som bara vill njuta av jag har en alldeles faktisk bebis just nu (och har så haft sedan han föddes). Tänk om... tänk OM (!) han skulle fortsätta att vara en fantastisk bebis?
Mer än 7 år sedan
Håller med dig!! Känner så redan som gravid nu. Om man sitter med nån och det springer förbi ett barn kan personen säga: "vänta du bara, snart är det du som får jaga efter!". Jag bara:"Så jag ska alltså snart ha en fyraåring?! Resten av graviditeten då? Förlossningen och åren därefter? Inte?" Klockren jämförelse med filmvärlden, jag vill gärna se hela filmen i lugn och ro!

/Elisabeth, snart i en vecka för vecka nära dig! :)
Produkter
Övrigt
   

Drift & produktion:  Wikinggruppen